Абе човек, нема шо да намалам на килажа пошто сум 180 висок а 73-74 кила тежок, значи тамам сум си. Искраната ми е исто тамам, јес да знам да забегам со јадење ама тоа само у услови на кафана и сл. а тоа се случува 1-2 у месец. Јадам се ко што треба, значи за доручек или овожна салата од свежо овошје или зелена салата, за ручек еве денеска имам ориз со безеље и пеурки, леб не јадам, за вечера дома имам карфиол и сл. варени срања, така да ко шо гледаш тамам ми е јадењето. И ова мени не е само денес овакво, редовно пазам што јадам.
За вежбање реално немам време, со фирма и со две деца верувај ми дека немам. Еве сега имам нешто време слободно ама кај да вежам на работа, башка од кај да знам што се може да се случи, значи морам да сум у канц. мада покушавам навечер да повежбам, али коа ке си дојдеш во 18:00 од работа и децата цел ден не те виделе и додека си легнат знажи накде кај 21:00 нема да те остават на раат, а штом заспијат пак морам да видам што се има случено со работата па ако има некој проблем да го средам итн итн итн.... и коа ке дојде време за вежбање ја сум преморен. Така да ај кажи ми кога....?
А за стрес па да не ти зборам. Не дека сум некој што се секира за било што али пак ке кажам, пробај води приватен бизнис со овој народ и ке ти стане се јасно.
Така да знам јас што треба... ама кога....?