N
Nessa Alcarin
Гостин
Само напред!If i use science,probably i can live eternaly![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само напред!If i use science,probably i can live eternaly![]()
Јас имам покачени триглицериди, пијам едни апчиња аторис тие ги намалуваат триглицеридите исто така и Омега 3 пијам па неам гајле
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 22:30 ---
исто и по 500-600мл свежо цеден сок од: портокали, цвекло, морков, лимон....
Ај пиши ги тие апчињата оригинално како се викаат.
И што велат доктори за нив, имаат ли некои несакани ефекти, и дали ги препорачуваат повеќемина од нив?
мислам дека оригинално име им беше Далероне,.. ама барај ги под аторис така сите ги знаатАј пиши ги тие апчињата оригинално како се викаат.
И што велат доктори за нив, имаат ли некои несакани ефекти, и дали ги препорачуваат повеќемина од нив?
моја грешка, сум помешал нештотоа е за болки друже, баш вчера ги купував за болку во кичма. не е далерон!
мислам дека оригинално име им беше Далероне,.. ама барај ги под аторис така сите ги знаат
и да ти е страв, еве јас ќе ти кажам, иако не сум доктор, НИКАКО додека не стане ПОТРЕБА. а за потреба, .... време треба да помине, да се пробаат тие работи како храна, КЕФИР кој многу го препорачувам (еден веќе почна пред некој ден) ........ па ќе каже дали има успехБратче бе, докториве велат да не се пијат апчиња за намалување на триглицериди и холестерол, особено не ако сме пд 40 години.
Влијаат лошо на некои други внатрешни органи.
Мора да с епроба со храна пред се неколку месеци. Тоа треба да биде последно нешто з акористење.
Двајца различни ми го кажаа тоа.
Сигурен ли си, дека не еништо опасно со нив? Ти потврди ли доктор?
Мене некако ми е страв.
и да ти е страв, еве јас ќе ти кажам, иако не сум доктор, НИКАКО додека не стане ПОТРЕБА. а за потреба, .... време треба да помине, да се пробаат тие работи како храна, КЕФИР кој многу го препорачувам (еден веќе почна пред некој ден) ........ па ќе каже дали има успех
![]()
во еден претходен пост, мислам на страна #1имам опишано, али еве, доволно е насабајле, и тоа со бурек, симит, баничка и сл ствари 330-500мл. има 3 производители (можда има и повеќе), ...... збрегов во канче од кисело млеко, мегле шише од 330мл (потешко се наоѓа, не знам зошто) и дукат 500млKefir колку пати на ден да пијам?
Додуше прво да измерам, нели скоро година дена не сум мерел, а сменив исхрана, повеќе на манџи, варива, овошје, зеленчук, без маснотии, алкохол и газирани сокови.
Но сепак кажи колку пати кефир на ден?
Ќе го пијам место јогурт![]()
во еден претходен пост, мислам на страна #1имам опишано, али еве, доволно е насабајле, и тоа со бурек, симит, баничка и сл ствари 330-500мл. има 3 производители (можда има и повеќе), ...... збрегов во канче од кисело млеко, мегле шише од 330мл (потешко се наоѓа, не знам зошто) и дукат 500мл
направи и ти една анализа првин, па ако имаш потреба, пиј една недела и пак провери па кажи како било
и на тебе со среќа!!!
не ги знам ,пишувам она што знам. ако има пиј и од нив