- Член од
- 12 март 2007
- Мислења
- 140
- Поени од реакции
- 1
G e G o напиша:Кур*а која оди само за пари со него :salut:
moram da priznaam deka si vo pravo samo so jas nejkev da bidam tolku direktna:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
G e G o напиша:Кур*а која оди само за пари со него :salut:
во право си,немора да знаЧи,еве мојата баба и дедо се во брак 50 год,иако дедо е постар од неа 12год,успеале сепак ретко гога таква врска успева,помладиот во врската бара слобода,забава,дружење повеке,а постариот најЧесто се плаѓи и станува љубоморен,но ако има вистинска љубов се мозе да се надмине!!Не би требало да се гледа разликата во години, туку да се гледа зрелоста. Ако се зрели двајцата да имаат убава врска, годините не играат улога.
имав врска од 8 ден порано со децко постар 9г,беше убав,згоден,но неможев и му се скарав,едноставно неможев ни да го бацам,а не да продолжам со него!тој ми зборуваше за свадба,за жена и деца,за мирен живот во село во франција(инаЧе беше дојден на гости кај неговите,живее во франција),а ја се крстев,не ни помислував на тоа,сеусте сум млада,а тој затворен,мирен тип,кој се му е иживеано-пола свет го поминал,шетан,милион женски,пари ока,и сака сеа да си земе македонце младо и да се смири,али кај нема лјубов,неможам насила!одевме само една недела,а тој ме опсипуваше со подароци и внимание,а ја се прозевав од досада од неговите мубети,политика,работа,ја играм во диско,се смеам,а тој сака да си одиме,му се спиело во 23ЧАСОТ???УВИДОВ ДЕКА ЏАБЕ МУ Е СЕ,НЕ ГО ДСКСВ НИ КЕ ГО ЗАСАКАВ,РАЗЛИЦНИ СВАКАЊА,ГООЛЕМА РАЗЛИКА ВО ГОДИНИ ЕДНОСТАВНО НЕ ОДИ!!инаку многу ми викаа-,,будалЧе во странство ке живееш,богат е,ке те гледа како принцеза,,итн..бла,бла,..ама на срцето не се суди,и џабе му е се,кога ја ке имам 40-уште млада жена,тој 50,старец!!!!не фала,и му се скарав!фала богу,имам сеа децко само 2год разлика,и млади сме и полни со живот и со исти свакања!
Што врска имаат годините .... не сте еден за друг и то е то , терај напред со животот :helou:
сејм кејсимав врска од 8 ден порано со децко постар 9г,беше убав,згоден,но неможев и му се скарав,едноставно неможев ни да го бацам,а не да продолжам со него!тој ми зборуваше за свадба,за жена и деца,за мирен живот во село во франција(инаЧе беше дојден на гости кај неговите,живее во франција),а ја се крстев,не ни помислував на тоа,сеусте сум млада,а тој затворен,мирен тип,кој се му е иживеано-пола свет го поминал,шетан,милион женски,пари ока,и сака сеа да си земе македонце младо и да се смири,али кај нема лјубов,неможам насила!одевме само една недела,а тој ме опсипуваше со подароци и внимание,а ја се прозевав од досада од неговите мубети,политика,работа,ја играм во диско,се смеам,а тој сака да си одиме,му се спиело во 23ЧАСОТ???УВИДОВ ДЕКА ЏАБЕ МУ Е СЕ,НЕ ГО ДСКСВ НИ КЕ ГО ЗАСАКАВ,РАЗЛИЦНИ СВАКАЊА,ГООЛЕМА РАЗЛИКА ВО ГОДИНИ ЕДНОСТАВНО НЕ ОДИ!!инаку многу ми викаа-,,будалЧе во странство ке живееш,богат е,ке те гледа како принцеза,,итн..бла,бла,..ама на срцето не се суди,и џабе му е се,кога ја ке имам 40-уште млада жена,тој 50,старец!!!!не фала,и му се скарав!фала богу,имам сеа децко само 2год разлика,и млади сме и полни со живот и со исти свакања!
еј ме утеши и јас сум во иста ситуација, само што е 7 год. и три мес.Така некако.
Јас сум во врска до дечко кој што е 8 години постар од мене и ова ми е најуспешната и најубавата врска во која што сум била.
Не е до годините, до компитабилноста е.
:tv:
Разликата на години може да биде пречка ако партнерите го дозволат тоа.
Ако некој се сака,се согласува и е компатибилен,нема годините да бидат пречка.
Сепак,битна е и пропорцијата на разлика во годините.На пример,друго е врска 13 и 18,друго е 18 - 23.
Сепак,реков,зависи до свеста на партнерите.
Мене лично,никогаш не ми претставувале пречка.
[vladimir];1498073 напиша:А нема да ти претставува пречка ти да имаш 20 а тој 40 години????