Разликата во години

• Креатор на темата Креатор на темата sweet chick
  • Време на започнување Време на започнување
Разлика во години - пречка или не?

имав врска од 8 ден порано со децко постар 9г,беше убав,згоден,но неможев и му се скарав,едноставно неможев ни да го бацам,а не да продолжам со него!тој ми зборуваше за свадба,за жена и деца,за мирен живот во село во франција(инаЧе беше дојден на гости кај неговите,живее во франција),а ја се крстев,не ни помислував на тоа,сеусте сум млада,а тој затворен,мирен тип,кој се му е иживеано-пола свет го поминал,шетан,милион женски,пари ока,и сака сеа да си земе македонце младо и да се смири,али кај нема лјубов,неможам насила!одевме само една недела,а тој ме опсипуваше со подароци и внимание,а ја се прозевав од досада од неговите мубети,политика,работа,ја играм во диско,се смеам,а тој сака да си одиме,му се спиело во 23ЧАСОТ???УВИДОВ ДЕКА ЏАБЕ МУ Е СЕ,НЕ ГО ДСКСВ НИ КЕ ГО ЗАСАКАВ,РАЗЛИЦНИ СВАКАЊА,ГООЛЕМА РАЗЛИКА ВО ГОДИНИ ЕДНОСТАВНО НЕ ОДИ!!инаку многу ми викаа-,,будалЧе во странство ке живееш,богат е,ке те гледа како принцеза,,итн..бла,бла,..ама на срцето не се суди,и џабе му е се,кога ја ке имам 40-уште млада жена,тој 50,старец!!!!не фала,и му се скарав!фала богу,имам сеа децко само 2год разлика,и млади сме и полни со живот и со исти свакања!

Не би требало да се гледа разликата во години, туку да се гледа зрелоста. Ако се зрели двајцата да имаат убава врска, годините не играат улога.

Не би требало да се гледа разликата во години, туку да се гледа зрелоста. Ако се зрели двајцата да имаат убава врска, годините не играат улога.
во право си,немора да знаЧи,еве мојата баба и дедо се во брак 50 год,иако дедо е постар од неа 12год,успеале сепак ретко гога таква врска успева,помладиот во врската бара слобода,забава,дружење повеке,а постариот најЧесто се плаѓи и станува љубоморен,но ако има вистинска љубов се мозе да се надмине!!

имав врска од 8 ден порано со децко постар 9г,беше убав,згоден,но неможев и му се скарав,едноставно неможев ни да го бацам,а не да продолжам со него!тој ми зборуваше за свадба,за жена и деца,за мирен живот во село во франција(инаЧе беше дојден на гости кај неговите,живее во франција),а ја се крстев,не ни помислував на тоа,сеусте сум млада,а тој затворен,мирен тип,кој се му е иживеано-пола свет го поминал,шетан,милион женски,пари ока,и сака сеа да си земе македонце младо и да се смири,али кај нема лјубов,неможам насила!одевме само една недела,а тој ме опсипуваше со подароци и внимание,а ја се прозевав од досада од неговите мубети,политика,работа,ја играм во диско,се смеам,а тој сака да си одиме,му се спиело во 23ЧАСОТ???УВИДОВ ДЕКА ЏАБЕ МУ Е СЕ,НЕ ГО ДСКСВ НИ КЕ ГО ЗАСАКАВ,РАЗЛИЦНИ СВАКАЊА,ГООЛЕМА РАЗЛИКА ВО ГОДИНИ ЕДНОСТАВНО НЕ ОДИ!!инаку многу ми викаа-,,будалЧе во странство ке живееш,богат е,ке те гледа како принцеза,,итн..бла,бла,..ама на срцето не се суди,и џабе му е се,кога ја ке имам 40-уште млада жена,тој 50,старец!!!!не фала,и му се скарав!фала богу,имам сеа децко само 2год разлика,и млади сме и полни со живот и со исти свакања!

Колку ќе си млада на 40 години да се чудиш :pos:

Што врска имаат годините .... не сте еден за друг и то е то , терај напред со животот :helou:

Што врска имаат годините .... не сте еден за друг и то е то , терај напред со животот :helou:

Така некако.
Јас сум во врска до дечко кој што е 8 години постар од мене и ова ми е најуспешната и најубавата врска во која што сум била.
Не е до годините, до компитабилноста е.
:tv:

Разликата во години не ми прави некоја разлика. Ако си се согласувате, ако се е ок меѓу вас тогаш нема причина да не бидете заедно.:helou:

сејм кејс
имав дечко кој беше 6 години постар од мене... абе све топ... али бате немаше компатибилност... уште ми фати муабет да сме се вереле... јас 18 години да сме се вереле.. ај бате фати прашина ..

разлика во години ма какви пречки јас сум жив пример жена ми е 9 години помала од мене и до сега никакви проблеми срекен брак и 3 деца што треба повеке кога сме 17 години во брак до сега

Така некако.
Јас сум во врска до дечко кој што е 8 години постар од мене и ова ми е најуспешната и најубавата врска во која што сум била.
Не е до годините, до компитабилноста е.
:tv:
еј ме утеши и јас сум во иста ситуација, само што е 7 год. и три мес.:pipi::helou::smir:

Разликата на години може да биде пречка ако партнерите го дозволат тоа. Ако некој се сака, се согласува и е компатибилен, нема годините да бидат пречка. Сепак, битна е и пропорцијата на разлика во годините. На пример, друго е врска 13 и 18, друго е 18 и 23 години. Но, како што реков, зависи од свеста на партнерите.

Мене лично, никогаш не ми претставувале пречка.

Jas odam so dete postaro 8 godini od mene. Super ni odi (da ne se urocam)

Разликата на години може да биде пречка ако партнерите го дозволат тоа.
Ако некој се сака,се согласува и е компатибилен,нема годините да бидат пречка.
Сепак,битна е и пропорцијата на разлика во годините.На пример,друго е врска 13 и 18,друго е 18 - 23.

Сепак,реков,зависи до свеста на партнерите.

Мене лично,никогаш не ми претставувале пречка.

А нема да ти претставува пречка ти да имаш 20 а тој 40 години????

Јас сум две години разлика со либето кое си го сакам. Мило мое, девојченце. Како ќе те ебам еј, нема да знаеш кај си.

[vladimir];1498073 напиша:
А нема да ти претставува пречка ти да имаш 20 а тој 40 години????

Добро сеа, збориме за врски со некоја нормална разлика на години, не 20. Јас не би можела 20 години разлика да поднесам, особено поради фактот дека ќе се осеќам како покрај татко.
Ама ако некого го усреќува тоа, ако си нашол партнер со толкава разлика, а се среќни и им е убаво, зашто да не бидат заедно?
Иако реков според мене тоа е премногу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom