gOJDO
Пациент, неизлечив
- Член од
- 4 јануари 2006
- Мислења
- 1.304
- Поени од реакции
- 20
a 8 godini menuvaat neshosmizlicka напиша:inace da,3 godini razlika ne menjavaat nisto.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a 8 godini menuvaat neshosmizlicka напиша:inace da,3 godini razlika ne menjavaat nisto.![]()
Bushav , mnogu razumno kazano !!!!!!!!!!!!!!!!BusHav напиша:Љубовта нема граници бе,немам предрасуди за разлика во години-ама секако до разумни граници(да речеме 10 години),пошто ако се надмине границата следуваат други работи!!!
Не се толку важни годините колку што е важно меѓусебното разбирање,совпаѓање во карактери-ако го има тоа се надминува секоја граница!
zavisi od negoviot karakter,ponasanje i odnos sprema mene.gOJDO напиша:a 8 godini menuvaat nesho?
Не не потполно според мене грешиш човек ти имаш 20 год и стај се сега во ситуација со 15 годишна ќе ти се јавува дека е пијана дека е во кафана и такви работи,па ќе те вика во кафана каде што идат копиљана.А сега идеш и ти на ред сакаш со девојкати да влезеш во колосеум(груб пример ти давам)ама што правиме овде кога она неможе да влезе зашто и треба лична карта.А и нејзе нема да и биде интересно да седи таму се со постариBusHav напиша:Љубовта нема граници бе,немам предрасуди за разлика во години-ама секако до разумни граници(да речеме 10 години),пошто ако се надмине границата следуваат други работи!!!
Не се толку важни годините колку што е важно меѓусебното разбирање,совпаѓање во карактери-ако го има тоа се надминува секоја граница!
PuMbA напиша:Не не потполно според мене грешиш човек ти имаш 20 год и стај се сега во ситуација со 15 годишна ќе ти се јавува дека е пијана дека е во кафана и такви работи,па ќе те вика во кафана каде што идат копиљана.А сега идеш и ти на ред сакаш со девојкати да влезеш во колосеум(груб пример ти давам)ама што правиме овде кога она неможе да влезе зашто и треба лична карта.А и нејзе нема да и биде интересно да седи таму се со постари
Епа јас правев муабет за него зашто читаш кај него колку год има?ROBOCOP напиша:abe peer edno eso 20 godini masko i 15 zensko toa ide ali neso kao so ima 27 godini tipot a ona 17,e toa e bed,ali toa tie nemas pojma kolku bed tipovi znam so idat so kopiljanki.