Разликата во години

• Креатор на темата Креатор на темата sweet chick
  • Време на започнување Време на започнување
мене ми се допаѓа една, поголема е од мене 4-5 години
многу ми прави мерак кога ќе ја видам, ама знам оти ниш нема да биде
па не ни пробувам нешто

плус, од друго место е...

Абе шо имаат врска годините ако се сакаат, само да не се претера на пример: тој 80 таа 20 итн :pos:

Eпaaa... Practice... pardon, money makes perfect во таква ситуација. После и парите ги делат 80:20, девојката и остатокот од фамилијата.:helou:

Jas imam skolska so se mazi.Maz i e 10 godini po star ona e 18g a on 28g toa znaci deka na denesno vreme e se gledat godinite ako si se sakat si se zimat

А ја иам другарка на моја возраст (16) што оди со тип постар 9 години.
Долго време.
Врло, врло сексуално.

А ја иам другарка на моја возраст (16) што оди со тип постар 9 години.
Долго време.
Врло, врло сексуално.

A kolku e toa *dolgo vreme*.....zs sepak 16 god. za "vrlo vrlo seksualno" se malku... a samata kaza deka idat dolgo vreme :/

ednostavno nemozam da svatam takvi vrski....dodeka se raboti za tinejdzerki i postari od niv po 5-6-7 god. razlikata e mn vidliva...koa se raboti za postari devojki togash veke ne e SE vo godinite :smir:

Не е битно кој е постар , кој помал мене секогаш ми ниле позанимливи помалите ..
побитно е како функционираат заедно без разлика на разликата во годините:smir:

Не дека имат некоја голема врска-напротив, доколку има љубов и секс нека се тера:) Само да не е девојката во врската многу мала,тоа е заебано.ДОбра тема:)

A kolku e toa *dolgo vreme*.....zs sepak 16 god. za "vrlo vrlo seksualno" se malku... a samata kaza deka idat dolgo vreme :/

ednostavno nemozam da svatam takvi vrski....dodeka se raboti za tinejdzerki i postari od niv po 5-6-7 god. razlikata e mn vidliva...koa se raboti za postari devojki togash veke ne e SE vo godinite :smir:

Да, малку се, затоа и пишав пост овде, логично.
Колку и да сум одвеана, и ја иам по некој принцип и убедување, горе доле, нели.
Одат скоро 2 години а изгледа ко да ќе одат уште долго, што пак е соодветно многу за цурица у развој. :smir:

Некако не ми се битни годиниве.. многу ми е побитно како му стои мозокот, знае ли да сврзе некоја реченица и да си се посмееме слатко, абе имам таков...ццц ќе забораев за малку!:pipi:

treba da se vnimava. za ovaa problematika ima i zakonski ogranicuvanja.

Разлика во години

Јас од мојот сопруг сум помлада 7 години,а во брак сме 6 години имаме 2 деца и мислам дека не е во прасање само секс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom