Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што се 3 години бе, Шмизличка... Не е тоа разлика во години. 2-3 години плус-минус и не менуваат многу. Ама што ако се работи за 5, 10, па и 20 години? Е тоа ти е разлика. Не знам тогаш дали би ти биле толку небитни годините...smizlicka напиша:uopste ne se vazni godinite.imav takov slucaj ama vrskata ne uspea.bese postar od mene 3 godini,i spored nego jas bev mnogu mala.raskinavme i togas svati deka ustvari sum pozrela od nego,a i od bilo koja druga devojka na moi godini.
mene uposte ne mi se vazni godinite...
pa i ja toa vikam....sto se 3 godini?nisto.izglea ti ne me svati.toa sto bese on postar od mene u nikoj slucaj ne mi smetase,tuku naprotiv mi godese na nekoj nacin.on bese toj na koj sto mu smetase taa razlika od godini.inace da,3 godini razlika ne menjavaat nisto.PSYtisfaction напиша:Што се 3 години бе, Шмизличка... Не е тоа разлика во години. 2-3 години плус-минус и не менуваат многу. Ама што ако се работи за 5, 10, па и 20 години? Е тоа ти е разлика. Не знам тогаш дали би ти биле толку небитни годините...
HsIlOmEdUs напиша:не се вели со разлика во години. пропорцијата во години е битна. Не е исто како некоја со 13 и некој со 21 и некоја со 27 и некој со 35, макар што е 8 во двата случаи. или не... одам по дигитрон![]()
RealGirL напиша:Хмм..од твојов пост заклучив дека ти си девојката што се мувала со типот 3 години,од темата Што им фали на мувачиците за да бидат нечии девојки!Нели таа имаше 17 а типот 23?!
Коинциденција или?!?!?
TpH_Bo_OkO напиша:Тоа Или-то е сигурно
Свит чик ако си се заљубила у типче постар 6 години од тебе и самата чувствуваш дека ти е рано за секс(па после демек типот нејќел обврски) не значи дека е нешто страшно тоа, гледај на тоа само дека он го видел сонцето 6 години пред тебе, а за све друго има време(ако идете се разбира)
Боље за таквите проблеми да се обратиш у посебната тема за помош.
dzamto напиша:ne ocenuvaj pred da vidis
zapoznaj se iako maskite se premnogu netrpelivi
nema vrska godinite
site davate komentari za po 15 godini sto e togas 1 godina maja?