Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
ima li zune equalizer sega?Ili nekoj asalen player isto, besplatno?

На Лумиа телефоните имаш еквилајзер на другите незнам, мислам не.

Не користам зуне, http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/amazing-music/8ede40f3-957a-4532-97d5-da5fd4d4b07e

ова програмче ми е феноменално. Ги има буквално сите песни, средени по топ листи, си ја слушаш онлајн/офлајн нe се мачам да спуштам на пс песна , па да префрлам....

Еве да пријавам баг, кога слушав музика на Јутјуб браузерот замрзна. Не можев да направам бек, нит да го тргнам некако.
За 4 саати ми ја исцица цела батерија (за тоа време не беше користен за никоја друга апликација). Морав да го исклучам и пака да го вклучам мобилниот.

Еве да пријавам баг, кога слушав музика на Јутјуб браузерот замрзна. Не можев да направам бек, нит да го тргнам некако.
За 4 саати ми ја исцица цела батерија (за тоа време не беше користен за никоја друга апликација). Морав да го исклучам и пака да го вклучам мобилниот.

youtube aplikacijata e fucked up...

Тоа не е ни апликација тоа е само линк до мобилната страна на јутуб.

Дебилите од гоогле, една од најголемите софтверски компании на светот не сака да направи една обична официјална апликација.

Нема ни гоогле мапс, ни гмаил, ни јутуб, ни гталк НИШТО од гоогле нема. Е толку се дебили гоогле

Е толку се дебили гоогле

Не се дебили, само си го фураат Андроидот, не им е во интерес WP8.

Да се навратам на претходното што го зборев, Мајкрософт треба да си го поправи багот со замрзнувањето на ИЕ браузерот, не можеме само Јутјуб да ги обвиниме за проблемот.

Значи сеуште не е паметно да се зима WP8, колку и да прекрасно изгледа OS-от, ќе имам мака со апликации ...

Значи сеуште не е паметно да се зима WP8, колку и да прекрасно изгледа OS-от, ќе имам мака со апликации ...

Нема официјални од гоогле, има милион други што се но од други девелопери. А и се одлични искрено.
--- надополнето: 31 март 2013 во 19:20 ---
Не се дебили, само си го фураат Андроидот, не им е во интерес WP8.

Да се навратам на претходното што го зборев, Мајкрософт треба да си го поправи багот со замрзнувањето на ИЕ браузерот, не можеме само Јутјуб да ги обвиниме за проблемот.

Такво нешто не сум прочитал да биде проблем. Ти си првиот што го читам дека му фризнал телефонот на јутуб. Се надевам нема да ти се повтори пак.
--- надополнето: 31 март 2013 во 19:46 ---

Да не заборавам да ви кажам eBuild конференцијата од Мајкрософт се одржува од 26-28 Јуни. Тогаш највероватно ќе дознаеме повеќе за следниот поголем апдејт на windows phone.

Јас користам 8С и можам да ти кажам телефонот е бомба! Одлично се покажува, батеријата му е многу издржлива, багови до сега немам приметено (го користам скоро 1 месец) и тоа е :D WP8 и си гледаш раат :D

ke go zemam denovive na post pej od t-mobile,site go falat telefonot.Do sega sum nemal wp8 phone,pa zatoa prasav.Fala :D

Фала курцу :D Уште ова им фалеше на Windows , и да поправаат некој апликации како Јутуб и се ќе е океј :)

Да те запознаам со Viber.

8e07b259-a956-4744-b396-47847d3372bb
2d994dbe-ea66-4ce5-abeb-4f582529eef2

4f057c6a-7c7a-4ac2-9864-bb9ead8764ab

Достапен од пред 1 час за сите Windows Phone 8 корисници ТУКА

Интересно, само нека го средат и Youtube, нека има некоја асална / официјална апликација, и би земал WP8 телефон. Ќе може ако не ве мрзи, тие што имате WP8 телефони, да ми кажете кои работи што ги има Android, WP8 ги нема?

Абе што му фали на MetroTube? Подобра Youtube апликација... здравје. :)

:) абе што ќе ти е официјална youtube апликација? И web ориентираната работи супер, кај мене никогаш не кочело

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom