Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно, само нека го средат и Youtube, нека има некоја асална / официјална апликација, и би земал WP8 телефон. Ќе може ако не ве мрзи, тие што имате WP8 телефони, да ми кажете кои работи што ги има Android, WP8 ги нема?

Мислиш од апликации?

Абе што бидна со instagram-от , излезе официјално или?

Општо се, сосе апликации.

На андроид има Not Responding - на WP нема
На андроид има Stoped Working - на WP нема

:pos: :pos::pos::pos:

Што телефон сега имаш ти? Што корисниш најмногу кога си на телефон? Јас на времето користев апликации МНОГУ, уствари извини грешно се изразив финтата ми беше спушти па одма избриши.И заклучив дека повеќе од 10 програми јас воопшто не користам.

• Facebook
  • Twitter
  • Skydrive
  • FlashLight
Море не се ни 10, се што е останато го пробувам ако ми се допаѓа го оставам уште некое време на телефон, ако не веднаш го бришам.
Кога би бирал телефон јас искрено не би се мислел што оперативен е, на сите оперативни ги има програмите што ги користам.
  1. Изгледот
  2. Камерата
Двете работи заради кој би бирал телефон, токму затоа windows phone телефоните се закон, уникатност максимална.

Ima app za facebook chat?

Се снајде? Влези во пораките, па лево/десно имаш ONLINE. Долу во подесувања наместисе оналајн па ќе ти излезе листа со пријатели од чет.

Да да, уште кога ми објасни ErT се снајдов :)

wifi то цело време да ти биде уклучено.
И од меморија тоа што е other да можеш да го исчистиш/
Демек до сега самиот OS го гасеше Wi-Fi-от, ако не е активен подолго време?

iStunt 2, Gravity Guy, Fragger, Monster Island. Симнувајте. :D
Истото важи и за 7.x уредите.

iStunt 2, Gravity Guy, Fragger, Monster Island. Симнувајте. :D
Истото важи и за 7.x уредите.

Има повеќе пати вака да даваат фрее. Ама ретко ги фаќам дека многу кратко траат. Овие утре ќе се плаќаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom