Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Ja gi fativ monster,gravity i iStunt, frager ne ja simnuvam zatoa sto e ista kako monster island... A zosto mi vika nekogas - you reach the storage limit on your phone,please clear some space?

Ja gi fativ monster,gravity i iStunt, frager ne ja simnuvam zatoa sto e ista kako monster island... A zosto mi vika nekogas - you reach the storage limit on your phone,please clear some space?

Нека ти се инсталира на телефонот и немаш највероватно меморија. Со нареден апдејт ќе може да се префрлаат апликациите на сд картица и ќе немаш проблем.

e096337b-ae58-4407-bf21-5aabcfcec1af

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/алфа-тв/10982a48-307a-48ab-92b0-0dca798396b3

Ми треба одговор од оние кои имаат 8S\8X, кај нас у Македонијава т-мобиле носат од сите бои или само стандардно сиво\црно имаат?

Ми треба одговор од оние кои имаат 8S\8X, кај нас у Македонијава т-мобиле носат од сите бои или само стандардно сиво\црно имаат?
Од 8S само сиво-црно, за 8X не знам.

Во ONE 8S го има во повеќе бои мислам, 8X во вип е само црн, а во т-мобиле има повеќе бои.

Го земав веќе, црно сив имаше само во Т-Мобајл. Одличен телефон!

Фала на сите, поубав да си купите (ако најдете :D ) Boomerang Ќе пишам друже, само да се подружам со телефонот уште некој ден. Моментално имам да кажам дека звукот е одличен, слушалките не ми се по мерак, а WP 8 е најубавиот ОС на пазарот. Андроид може да изгледа убаво ама ова е факин прекрасно! Знаев дека е добар на изглед ама кога го чепкаш у рака е пута сто :D Има и ситници кои ми сметаат ама не до толку, а очекувам поправување на тоа во наредните апдејти. Ја и така сакав убав телефон (HTC е најдобар у тоа) со добар плеер а маркетот ми треба за 6-7 апликации така да ова ми е полн погодок.

Ако на некој му се игра со апликација како Siri.

Добро делуе ова Indigo, ќе се проба. Иначе втора недела на WP8 веќе, све позадоволен и покрај тоа што сериозно ми смета што нема autorotation lock. Ќе биде ваљда и тоа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom