Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Почна гласањето...2 гласа имам за сега!:)
Хаха, од кај знаеш? И знаеш од кого се? Ја изгледа не можам да видам кој колку гласови има..абе тој другиот што тука ни вика: Рул3з! 0 гласови има 100% :)
Можда требаше да гласам за него, да имаш конкуренција, да биде понеизвесно..во успеси става пораз од Битолски уништувачи на забави со 2 разлика! Ееее, бог да чува :) :nesvest:

Едит: Опааа, може да се промени гласот...значи ќе размислам :) :)

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Шала, шала...

Едит 2: Еј, ќе станам кандитат за да ја водам Македонија У-21 :)
Јеа, гласајте за мене, ќе ве упропастам! Хо, хо, хо!

Едит 3: Видете ми го говорот бре! Хахахахаха, занигде сум, важно се кандидирав! Гласајте за вистинскиот! На 16 јануари! На 16 јануари! :)

Едит 4 кој ќе биде ОФ ТОПИК: Била Бонг прифати пријателска на Хеттрик да играме, тимот ми е Куманово Јунајтед :) На ЈНА :)

Ajde bila bong imas i od mene glas.Samo da potvrdam.Partizan beshe timot taka? Ako te izberat barem eden od kaj mene moras da zemes.
Btw da se pofalam vcera na prijatelska uspeav da pobedam iako gubev so 12 razlika na 1ipol minuta do kraj.Lelej.Utakmiciste.

Ajde bila bong imas i od mene glas.Samo da potvrdam.Partizan beshe timot taka? Ako te izberat barem eden od kaj mene moras da zemes.
Btw da se pofalam vcera na prijatelska uspeav da pobedam iako gubev so 12 razlika na 1ipol minuta do kraj.Lelej.Utakmiciste.
Мене ме декласираа на пријателска тие од Хрватска, не видов што играчи имаат, негде 15 разлика тепаа изгледа!

Оф топик: Била прифати пријателска на Хеттрик, тимот ми е Куманово Јунајтед! Ако сакаш, де! :helou:

Мене ме декласираа на пријателска тие од Хрватска, не видов што играчи имаат, негде 15 разлика тепаа изгледа!

Оф топик: Била прифати пријателска на Хеттрик, тимот ми е Куманово Јунајтед! Ако сакаш, де! :helou:
Океј:)...фала што гласавте:)

De ja se zaregistrirav sea i u div2.1 sum znaci za 2-3 seozni ke igram so vas..Ajt i ja ke glasam za Billa Bong som go falete tolku

Timot mi se vika United Streets...Ama ni eden igrac so poveke od 10.000:toe: ama ke gi iztreniram jas...Za 2-3 seozni i kaj vas sum :pos2:
Peace:salut:

Абе до каде е гласањево??? Била бонг ако сега не водиш незнам шо да напраиме.

Хиихих гласањето е до 16-ти:)

btw..секој ден можете да давате по еден глас...:)

Utre pocnuva a..ligata? Ja nema da stignam izglea..treba isto da idam na utakmica..Ama ke pobedat moite istrenirav gi cela nedela.. :pos2:

Да утре почнува ја играм со Вардар се надевам на висока победа...

Не спомнувај Вардар, ме декласираа ако добро памтам :( Баш тоа стаив по 5% чување противнички играч..ИИИ...се заебав!
Ај утре играм со Пелистер...добри се! Од 14:30 почнуваат утакмици, кои не знае, кој знае џабе чита.
П.С. си земав тренер дури денеска!

Како ви тргна сезоната (џабе прашувам, знам како ви тргна) :)
Денес како што знаете почна новата сезона, ја конечно видов како е да се победи...го тепав Пелистер Битола 77:58.
Била гледам, одлично му тргна го здупчи Вардар(от) со едно 50 разлика..ц ц ц.. Маседониан исто тепаше и така..абе кајганџии, добри сме...или не?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom