Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Хахаха, јас ја проширив салата, уште немам тренер! :(
110 000 имам само у буџет :(
Ама ќе се множат брзо...

Него ме шокираше една вест, а тоа е дека во првото коло од националниот куп играм со Партизан на Била Бонг :)

Едит: Абе не сум имал 110 000, него само 4 000! :nesvest:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ете ееа иаш со што да го уценуваш за твојот глас.Хахахахаха.Ај бе гајле ти е ако испаднеме од куп ке си закажеме една пријателска и ке ни биде боље.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ете ееа иаш со што да го уценуваш за твојот глас.Хахахахаха.Ај бе гајле ти е ако испаднеме од куп ке си закажеме една пријателска и ке ни биде боље.
Хахахаха, да, да ќе си закажуваме пријателска, еве сега од 21:00 играм пријателска со некој од Хрватска :)
Него да прашам: Колку чини една влезница? И на колку тренинга се зголемуваат оние скилови? Ама уште немам тренер каков да земам? Ќе земам некој за 2 поена и 3 што е добар, пошто тоа мислам да тренирам, или треба да тренирам некои скилови што ми се ниски кај играчите? Ајде Била како најискусен кажи ми...може и другите...ако знаете!

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ако ви треба нешто,било што за да ви купам играч или нешто друго само кажете:)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Хахахаха, да, да ќе си закажуваме пријателска, еве сега од 21:00 играм пријателска со некој од Хрватска :)
Него да прашам: Колку чини една влезница? И на колку тренинга се зголемуваат оние скилови? Ама уште немам тренер каков да земам? Ќе земам некој за 2 поена и 3 што е добар, пошто тоа мислам да тренирам, или треба да тренирам некои скилови што ми се ниски кај играчите? Ајде Била како најискусен кажи ми...може и другите...ако знаете!
Земи некој кој ќе има барем 3 скила над или 20...иако се скапи 4 5 милиони сепак вреди,ни јас немам и планирам годинава да си земам:)...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ај абе ти со колку пари располагаш??? Јас сенарадував на 3 милиона кога дојдов а ти бог знае колку имаш. Бај д веј знае ли некој како најлено да купам сб пари?

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Хахаха, ај ќе земам :)
Абе ја бев и 6 милиони во плус, зголемував малце сала, малце нешто купував, ама не знам дали спонзорите исто даваат и во втора лига..изгледа не :(

Едит: Го ставив на трансфер листа Предраг Неџад...не го бива!

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ај абе ти со колку пари располагаш??? Јас сенарадував на 3 милиона кога дојдов а ти бог знае колку имаш. Бај д веј знае ли некој како најлено да купам сб пари?
Ќе ти значи нешто ако ти кажам дека спонзорите во 1.2 лигата ми даваа само 500 000 по недела?и дека сум у минус -700 000:)...мада купив звер играч од 4 ипол милиони:)...така да..следната недела ќе излезам од минусот затоа што во прва лига даваат по 1 милион:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе од влезници ептен малце земам, зашто така? Колку чини една влезница? И Била да ми кажеш тоа пред утакмица кога се мести кој со кој процент да му иде на тој играч..колку да ги местам, увек ги местам 100%!

Член од
29 ноември 2007
Мислења
202
Поени од реакции
1
Zaso be kaj mene ne saka?Idam registrer bara me ime na prijatel tamu gore na pocetok

Член од
29 ноември 2007
Мислења
202
Поени од реакции
1
..може да ви послужи сајтот, специјализиран за бившите Ју републики, и селекторот на репрезентацијата на Србија објаснува како најдобро да го искористите играчот на секоја позиција според енџинот на играта. Има и други доста корисни информации.

http://ex-yu-cbm.com/viewtopic.php?t=1373
Леле бе игра ми се не ми вива не знам као да се регистрирам????

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Абе од влезници ептен малце земам, зашто така? Колку чини една влезница? И Била да ми кажеш тоа пред утакмица кога се мести кој со кој процент да му иде на тој играч..колку да ги местам, увек ги местам 100%!
Па колку што знам твојот тим испадна од 1-ва и со тоа фановите се лути,и не ти идат на утакмици:)...и мене ми се со 100 бе:)

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Staj me na msn za podetalno objasnenie okolu Charazay. :helou:

p.s. I ja ke glasam za Billa Bong za selektor.:back:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја идам да гласам и гледам затворено е уште :)
Во 12:00 ќе почне гласањето, еве одма ќе го дадам глас за Била Бонг и така...значи 4 гласа одма у старт :)
Ај поздрав!

Едит: Гласав :pipi:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Почна гласањето...2 гласа имам за сега!:)

Kajgana Shop

На врв Bottom