Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Еј црвен гаволу во различни лиги сме. Ке мора да чекаме догодина коа ке влеземе во прва лига да играме утакмица. Бај д веј ми се сивга твоето тимче. да не го продаваш Џерардо Зомеро или Бобан јелич????? Некој друг да не продава крилен центар 180цм најмалку и индекс околу 15000. Нек апука со цена и сите марифети. на 12 почнува новата сезона.Јеееееееееееееееееее.Атакувам на прва лига.
Хахаха, штета што не се паднавме во иста лига :(
Иначе сега за сега не продавам ништо...малце да си го зголемам буџетот, ќе чекам, ама не продавам ништо, салата ми е 3050. Ај наредна сезона ќе играме утакмици за бодови се надевам :) , во прва лига!

Иначе гледам Била Бонг се кандидира за селектор на Македонија У-18.
Па да гласаме за него :)

Едит: И твојот тим е за респект Правниче :)
Сега го видов, добар си.

Ајде бе гласаме за била бонг!!!! Само слушај јас иам мнооогу добри младичи. Мора некои да се земат за у репрезентација.хехехехехе .Шала, шала . :vozbud:

Ајде бе гласаме за била бонг!!!! Само слушај јас иам мнооогу добри младичи. Мора некои да се земат за у репрезентација.хехехехехе .Шала, шала . :vozbud:

Тоо бејбс,фала ви гласањето почнува на 9-ти...се надевам дека ќе бидам селектор..
Правниче сеа ќе ти го разгледам тимот и ќе планирам играчи од кај тебе за у репрезентација,нормално ако ме изгласате:)

Тоо бејбс,фала ви гласањето почнува на 9-ти...се надевам дека ќе бидам селектор..
Правниче сеа ќе ти го разгледам тимот и ќе планирам играчи од кај тебе за у репрезентација,нормално ако ме изгласате:)

Хаха, немаш гајле, ќе бидеш 100% :)
2 гласа од нас се сигурни..

колку време се чека за да го добиам тимот ?

Брзо се добива тим мојата втора лига е полупразна. Јас добив за 2 саати на пример.

Брзо се добива тим мојата втора лига е полупразна. Јас добив за 2 саати на пример.

Aaaaaa, ја во прва дека добив :)
Ама џабе што добив во прва, тим од прва не е за мене :)
ЈХРДевилсон зачлени се бе!

сум добил тим и ми се вика Unbeatable__Sk 1.2 лига
Абе можеш да го прекрстиш! Во иста лига сме :) :)
Мојот тим е Лузер иначе ЈХРДевилсон...да знаеш од кого губиш после :)
Иначе можеш и салата да ја прекрстиш да си ги обоиш дресовите и така!

Била не се секирај бе, оно дали ќе има 5-6 гласачи :)
Ајде утре гласаме за тебе!

Абе можеш да го прекрстиш! Во иста лига сме :) :)
Мојот тим е Лузер иначе ЈХРДевилсон...да знаеш од кого губиш после :)
Иначе можеш и салата да ја прекрстиш да си ги обоиш дресовите и така!

Била не се секирај бе, оно дали ќе има 5-6 гласачи :)
Ајде утре гласаме за тебе!
Јас го крстив така тимот :smir: и нов сум па би тревало да ме тепаш:helou:

Јас го крстив така тимот :smir: и нов сум па би тревало да ме тепаш:helou:
Нема везе и ја сум КАКО нов :)
Добро е овде што брзо се доаѓа до пари, спонзорите доста ДАВАА во прва лига, се надевам и во втора ќе даваат толку :)
Ко Хеттрик е ова, само што е кошарка и нормално се доаѓа полесно до пари, на хеттрик не можеш да дојдеш :)
Ајде поздрав!

JAs se iynakupiv i sea ostanav na 200000 .Ama limitot e minus 2 miliona taka??? Ajde nekoj brzo neka potvrdi za da znam dali ok sum razbral ili sum pred bankrot!? Hehehehehe, taa moja alcnost za kupuvanje igraci me jadese na menadzer!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom