Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ја приметив играва и се регистрирав. Ама кога одам да се најавам ми се појавува ова.

Се појави грешка

Порака за грешка: внесениот пасворд/корисник не е најден во базата

Тип на грешка: 5

грешка код: 1

mislam deka seuste ti nemaat dadeno tim..........odi so linkot na mejlot so ti e.........a za pomos okolku igrata pisi na forum.........tamo pobrzo ke se doznaes za se

Регрутираме млади заинтересирани за чаразај, сите нови корисници добиваат беспалетн Подржувач 31 ден и помош од староседелците:D

Еден апдејт на темава пошо македонското “становништво“ во играва е во пад...

На репрезентативен план резултатите стагнираат после сензацијата со репрезентацијата до 18 години кадешто изборивме историски пласман на Светско првенство и успеавме да ја забележиме првата победа на големите натпреварувања...
Моменталниот рејтинг :
Сениорска - 38 место
До 21 год. - 48 место (се прави смена на генерации)
До 18 год. - 33 место
... од 72 репрезентации!

На клупски план,минатата сезона првата македонска лига беше рангирана како 7 најјака што претставуваше рекорден успех и ни овозможи дури 5 преставници во еврокуповите... Оваа сезона единствениот преостанат претставник во еврокуповите Тиквеш Македонија е на добар пат да ги повтори успесите на најтрофејниот македонски клуб Колибри и некогашниот струмички гигант Струмица 1995 со пласман во 1/16 финалето во Лигата на Шампиони односно пласман меѓу 32 најдобри...да се напомене дека во истото натпреварување учествуваат преку 150 најквалитетни екипи со што тој успех добива на значење.
Поздрав

www.charazay.com

ЕЕ случајно на овој форум западнав на темава и се заразив со играва уште во 2008ма повелете приклучете се, наскоро ке сее ажирират Презимињата па имате можност да го внесете вашето и некој виртуелен играч да го носи твоето па уште и Репрезентативец да биде.

www.charazay.com (y)

И јас сум ИН само немој сеа сам да бидам хаха

Како се игра чудово? Дај некој накратко нека објасни...

Абе папци , игра ли уште некој? :D

За оваа сезона планирав да правам тим за титула али ај рано е уште , потрошив 100 милиони евра на млади играчи. Ќе ве костам сите кај и да е , тоа кавадарчаните на играта доминираат сега за сега. :D

Последно уредено:
На времето на форумов беше доста актуелна Charazay, игравме бааги луѓе :) Се присетив деновиве на неа и сеа барам нешто налик за играње? Вака на прв поглед ме привлече Buzzerbeater. Има некој активен на ова поле? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom