Женска психологија - ајде да ја разоткриеме!:)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Ретки се жените како Ацева. Риспект. (А поретки мажите што успеваат да насмевнат некоја како Ацева; Ацева ако ова те насмеа, не мора и мене да ме земаш, имам девојка)

Жените (не оние 50-70% материјалистки, растени во средина кај шо немале можност да созреат, па затоа станале такви), сакаат мистика. Мистичен, бар ти треба да го знаеш тоа, којзнае колку од форумов ти се пуштиле само ради никот (не ради сликата). Не мислам да навредувам со претходното, за мене си симпатичен, плус тоа краватата... :wink: .

Ако има нешто што ќе привлече некоја девојка тоа е нешто (детал или однесување) што ке ги натера да фантазираат (затоа тука не спаѓаат материјалистките, нивната фантазија се парите и колите).

Слично е и со машките. Мене не ме привлекува само убава девојка, мора да има нешто интересно(мистично) на неа, со неа, околу неа, што ќе ме натера да мислам која и е животната приказна што ја довела до тоа.

Хелмајнд, не претерувај, и ние жените сме луѓе од крв и месо ... нашата психа и не е толку трагична како што ја кажувате ... мислам, кои мистерии не направивте папапа алал да ни е :lol: :lol: :wink:

divine напиша:
Хелмајнд, не претерувај, и ние жените сме луѓе од крв и месо ... нашата психа и не е толку трагична како што ја кажувате ... мислам, кои мистерии не направивте папапа алал да ни е :lol: :lol: :wink:

Neznam za drugite, ama jas licno ne mozam da gi sfatam bas zenite (posebno edna koja ja sakam) :wink:

Хелмајнд, ништо чудно во тоа. Ама па и ние не можеме да ве сватиме вас мажите баш. А ако се работи за некоја што ја сакаш ... ах тогаш најмалце се разбираме меѓусебно, ама је*и га, тоа е :cry:

divine напиша:

Не речи двапати... Таман чоек ќе помисли дека ви го фатил ритамот, а вие ќе изненадите со нешто - а не сте ни во ПМС....

Јас во принцип имам проблем со предвидување кога реагирате спонтано, а кога пресметано. Затоа стално имам план А и план Б :) :) :)

spooky напиша:
Не речи двапати... Таман чоек ќе помисли дека ви го фатил ритамот, а вие ќе изненадите со нешто - а не сте ни во ПМС....

Јас во принцип имам проблем со предвидување кога реагирате спонтано, а кога пресметано. Затоа стално имам план А и план Б :) :) :)

А ти сакаш да знаеш пред време што ќе се случи или едноставно да ја разбираш девојката? :wink:

divine напиша:
А ти сакаш да знаеш пред време што ќе се случи или едноставно да ја разбираш девојката? :wink:
Двете :)

Ако ми се случи предидувањата да ми се точни, се тешам дека сум „подразбрал“ нешто. Е сега, не секогаш можам да ја фатам логиката, ама како што велеше еден мој професор по марксизам, „Вие деца го разбирате марксизмот, ама не го сфаќате...“

Во принцип, кога се работи за логични работи, девојките не се ништо помалку логични од машките (дури и напротив, некојпат). Е сега, кога ќе настапи амотивна ситуација, тука нема ни глава ни опашка...

И џабе се трудите - никогаш нема да научите да паркирате правилно :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Спуки, последниот дел ме пресмеа...само има тема за тоа таму испразни се...а секако грешиш :lol: :lol: :lol:
Иначе, ако девојката е пред се искрена со тебе (и обратно), ако е паметна итн ќе ја разбереш и предвидуваш и ти неа и таа тебе ... така да мажи нема некоја посебна женска психологија :wink:

divine напиша:
Спуки, последниот дел ме пресмеа...само има тема за тоа таму испразни се...а секако грешиш :lol: :lol: :lol:
Дали ти Дивајн знаеш зошто жените имаат проблем со паркирањето у ствари?

Затоа што мажите им даваат погрешна претстава за 30цм!!!

За посебната женска психологија: може стварно не е толку посебна, ама - како што реков - кога емоции ќе влезат во игра, тогаш нема брате ни психологија ни логика ни бутур. Само кревај рамена и климај со глава, и во прв погоден момент - менувај тема :)

spooky напиша:
Дали ти Дивајн знаеш зошто жените имаат проблем со паркирањето у ствари?

Затоа што мажите им даваат погрешна претстава за 30цм!!!

За посебната женска психологија: може стварно не е толку посебна, ама - како што реков - кога емоции ќе влезат во игра, тогаш нема брате ни психологија ни логика ни бутур. Само кревај рамена и климај со глава, и во прв погоден момент - менувај тема :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Закон си, кажи што пиеш!
Него нема што да креваш раце, ти кажав, ако има фул искреност, нема да имаш ни една непозната ситница кај девојката. :wink:

Mala popravka ne se 30cm(mnogu e nekako neli), tuku vicot e zosto zenite imaat problem so parkiranje.Bidejki cel zivot gi ubeduvaat deka ova:
<------------------------------------------------------->
se 20 cm:)))))))))))))

divine напиша:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Закон си, кажи што пиеш!
Него нема што да креваш раце, ти кажав, ако има фул искреност, нема да имаш ни една непозната ситница кај девојката. :wink:

И јас така стално си мислам, и стално одвреме на време жена ми ме демантира :) :) Има и искреност, и разбирање, и сите работи кои се потребни за да успее рецептот, ама ете понекојпат се изненадувам. Што е у ствари ОК, инаку нема да биде интересно...

А за пиење не барам ништо, кога ќе дојдам во Струга ќе ми го покажеш типот што дрка под маса :) :) :) :) :)

divine напиша:
Непредвидливи? Ова беше повеќе од предвидливо ... ти кажувам дека е хомосексуалец, и што прави тука, а ти сакаш да го видиш ... нормално дека за сеир, ама зарем не очекуваше баш така да те с'снам? Секако дека да, не лажи затоа. :lol: :P
Ок, признавам дека очекував нешто слично :) Што не значи дека не сум во право за непредвидливоста :)

Нормално дека си. Што не значи дека некогаш и вие сте непредвидливи. Тоа ми беше муабетот, секој човек може да е непредвидлив и ако сака да не го разбере никој, никој и нема да го разбере ... не мора да се тоа жените секогаш :wink:

spooky напиша:
... Таман чоек ќе помисли дека ви го фатил ритамот, а вие ќе изненадите со нешто - а не сте ни во ПМС....
Страшилко, не знаеш колку ти флагам у ситуација брат. Ја стално тврдам дека да бев родена машко ќе си бев педер - нај (чак што више, знам и кој ќе ми беше дечко). Абе крај не ни се фаќа на нас кокошкиве. Ние самите не можеме да си се објасниме себе си, па ќе се најде некој сиромав, со челични живци и меко срце, да се нафати за таа работа и ќе му се изнакењаме на муабетот. Арно вика мечето со најголем на форумов, и не само он, ќе да беше Андриќ - У жени је неки џаво којег треба убити радом и раџањем, ако не - треба убити саму жену.
Така де 8)

eeej poleka

ako se sami maskite nemora da zanaci deka dosle sami i deka sakaat samo da se zurkaat i deka nejke nikoj da gi zamara pa zatoa nekogas povelete pa prijdete vie prvi a ne samo maskite da se smaraat ok zlobnica
a i uste nesto
moze tie si imaat devojki pa dosle sami da smuvaat nesto ok
8)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom