Финасиите можат да бидат само предност, но не и услов за да едноставно девојките паѓаат на тебе. И да паднат на моќен токмак, бргу ќе им се види крајот. Или ќе трае, ама некој забавен и отракан манга инкогнито ќе ја "фрска" и задоволно ќе си лае!
Мистичен, јас долго време кога беше најкул со жени 17-21 немав кола, а после кога ја добив беше тоа една стара опел кадет од '67..
така да не сум јас баш по кола и отприлика знам што треба да се направи за да се сќари некоја.
Нормално дека моќен може да им пружи забава, но што е поважно од еволутивна и брачна смисла, е што може да им пружи добар, спокоен, финансиски среден живот за неа и се разбира понатаму и да не го признаваат или признаваат тоа, сигурна перспектива за нивните деца. Бидејќи да не заборавиме, една од смислата на постоењето на било кој е и потомството.
Финансиите не се мала работа, секогаш девојките оделе да се онадат со тој кој бил главен во стадото, главниот волк, или шимпанзо или лидерот на родот/племето во човечките заедници..
Ова не е исклучок од тоа, силата е привлечна, моќта е привлечна, жената чувствува дека нејзините деца ќе бидат посилни ако се проиведени од посилен маж, дека нејзината иднина ќе биде обезбедена ако се сврзе со најјакото и најфинансиски успешното машко.
Тоа си е инстинтивен порив кој води потекло од далечното минато, и е сеуште останат и се спознава по формите на денешното дејствување помеѓу половите.
не се имаат многу променето работите на тоа поле.
Барем не во привлекувањето, сексот, потребата од припадност, потребата од сопственост...