Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
najfraer напиша:Poentata mi e nema masko zensko prijatelstvo posle sex , odbivanje za sex i slicni modifikacii ili ima ?
najfraer напиша:znaci zaklucok...nema prijatelstvo posle sami u soba taka li ?
najfraer напиша:Po sistem na analogija i analiza na podatocite mozam da zaklucam deka edinstven nacin da se proveri dali nekoe drugarstvo megu masko i zensko e vistinsko moze da bide sprovedeno samo preku edna nok vo spalna soba sami ??
Se slagate ?
najfraer напиша:Eve ja i ti sme na primer drugari.... i ja ti predlozam da ideme sami u hotel da proverime dal sme drugari ...hipoteticki bi prifatila bidejki znaes deka drugarstvoto ni e dovolno jako da opstoi ili ne bi prifatila bidejki ne si bas sigurna i nejkes da rizikuvas i drugarstvoto bi go temelela na ideja a ne na naucnoprifaten dokaz koj ti go nudam kako opcija ?
PS ovaa poruka e do divine ne do eko da ne se razbereme pogresno![]()
It`s my life напиша:Иако некако убаво се става во втор план.
Epa toa dojde kako propaganda na ruznite deka nikoj ne gi saka!:poss:
Pocna kako ubavinata ne e vazna vazen e karakterot itn, itn...
Парите се моќ, а жените како и сите слаби суштества обожаваат да се потчинат на моќта.- Zenite se najmoknite sustestva. Tie bez maka naogaat izvor na mok i stanuvaat negovi gospodariSto gi pravi pomokni od "jakite" spored tebe maski! Ako vie ste tolku jaki zasto dozvoluvate eden slabak da pravi sto saka so vasata mok?
Jas licno ne sum od tie sto brkaat mok, pari, situirani i VIP decki. Za toa e dokaz mojot decko!
najfraer напиша:Eko, da taka nekako ... i sea sto ?
Crazy напиша:Мислам дека малце забегавте од темата. Ако нема шо да додадете, ставете клуч и отворете тема за Two naked friends in bed![]()