Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мало нас је, ал смо говна.
Пак ли истава дискусија ќе ја тераме?
од што толку сакаат некои да живеат у провинција поготово девојкиве сите дојдоа да студираат кај нас ... со првична цел да се омажат за да останат ус копје... кој што сака нека збори али вистина си е вистина и не е ништо лошо да се признае
Незнам дали си сериозен , фала богу дека е боље у Скопје него у некоја вукојебина у која нема основни услови за живот![]()
Моментот кога се што Не е Скопје е провинција![]()
од што толку сакаат некои да живеат у провинција поготово девојкиве сите дојдоа да студираат кај нас ... со првична цел да се омажат за да останат ус копје... кој што сака нека збори али вистина си е вистина и не е ништо лошо да се признае
ке да не е така....Јас пак мислев дека најголемиот дел од луѓето доаѓаат во Скопје за да студираат, заради тоа што во Скопје (бар до пред некое време) имаше Универзитет.
Но, сум се излажал изгледа.
Скопје е метропола
ке да не е така....
iksi_str
шо се лутиш бе човек ја не кажав ништо лошо или погрешно нити па излажав - можам да ти дадам 5 такви примери у моментов! самите девојки си кажуваат ја дојдов у скопје да се омажам не да студирам факултет само ти кажувам што е реалноста
па со тоа сликата некако ко навреден ми изгледаше - бар така делуваше... пред некоја година имаше вест дека се „растурале“ за тегла ајвар па камо ли за да нешто повеќе... само една работа не ми се свиѓа што ја прават тие дојденците ама ај да не зборам ке с еосети некој навреден мождаНе се лутам јас воопшто, има вистина во тоа што го кажа ама не е во толкави големи размери. Имам 3 братучетки кои завршија на Универзитетот во Скопје па ниту една не се омажи и не остана таму. Инаку да, на денешно време веќе се е за пари и корист па воопшто не ме чуди што има такви девојки. Јеби га, такво време дојде.