NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
21 i 30 би требало да биде утре драфтот , се надевам ќе се соберат 15 играчи .
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 23:35 ---
Пробав сега и ми покажува дека е приватна лига:cenzura:
И времето не ти е точно, затоа што тоа е по американско време, по наше ќе биде во 22.

Треба да се регистрираш на страната www.espn.com , имаш горе во десниот агол ти пишува register и тука кликни и регистрирај се со мејлот кој што си му го дал на Марли , и после запамети си го пасвордот со кој ќе се регистрираш на страната , и потоа оди во свој мејл и пораката односно поканата што си ја добил од Марли каде што пишува дека си поканет отвори го тој мејл и кликни на пораката каде што ти пишува на англиски " click here to join the Kajgana league " ова ти е со сини букви во пораката во мејлот , и потоа ќе пристапиш до лигата , секако претходно треба да се регистрираш на еспн со мејл адресата која си му ја дал на Марли .

И Рик Рајт доби покана уште Инвадер и Спасев да ги прифата, ќе бидеме 12 души, значи има уште 3 места, некој ми спомна дека сакал некое другарче да му игра, ама не бил член на кгн, па му реков да почека до утре...

И Plux доби покана, ајде момци уште две места има ...

elNinho e новит тренер, има место за уште еден, и пак ќе ги замолам Invader и Спасев да средат со меилот и да ги потврдат тимовите, драфтот е вечер у 11 ипол, кажите ако не одговара можем покасно да го стаем околу 2 по полноќ, до тогаш би требало да се вратени од град сите, или утре да стаем...

Ќе ве тагнем сите, да ја видите порукава да се договоримо за време од прилика за драфтот, појако е ако сме онлајн:
Ja
NYC
Nikac_Aerodrom
Види Фотос
Sledge Hammer
Бист
Invader (непотврден меил)
Дејмон
karpos1
grande-juve
Rick Wright
Спасев (непотврден меил)
Plux
ElNinho ( непотврден меил)

И уште еден се надевам ќе се јави набрзо ....

Congratulations! You have successfully joined the ESPN Fantasy Basketball league "Kajgana".
Finally.Мене ми одговара драфтот, а верувам и на сите други, затоа што е понеделник.

За мене 11.30 е топ, тешко дека ќе можам покасно, утре у 6.30 треба да станам :sick:

И за мене нема проблем 11ипол, а и покасно.

Што ви фали у 9ипол бе, ја неможам покасно треба рано да станувам сабајле.

нема шанса да се попуни лигата до 9 ипол... дадов предлог да го стаем 11 ипол или покасно, а ка што глеам и до тогаш нема да се напуни, спасев го нема нигде, и уште еден тим ни фали, а ја мора да излагам уште малце....
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 20:38 ---
Има место за уште еден ?

Има прати ми меил на пп !

Може во 11ипол, за покасно не знам, утре сабајле имам колоквиум.

И јас влегов :D
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 20:56 ---
Сега кога ќе биде драфтот ?

The draft time you selected is unavailable because your league is not full. Please select a later time, or fill your league and try again.

Неможам да го сменим драфтот, ми се изгуби времето, лигата уште не е полна, Спасев уште го нема потврдено својот тим
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 20:57 ---
И јас влегов :D
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 20:56 ---
Сега кога ќе биде драфтот ?

Па драфтот беше закажан за 9 ипол, планирав да го одложим за 11 ипол ама неможам, лигата уште не е полна...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom