Игор Џамбазов со ново шоу „ЏИШ“

• Креатор на темата Креатор на темата Löwe
  • Време на започнување Време на започнување
Во првите три епизоди негови гости се Kалиопи, Тамара и Тони Михајловски.

aj можеби со Тони Михајловски ќе напраат добра епизода :)

Ако сака да се оправи,за следната недела нека смени 90% од форматов,нека направи класично ток шоу,со еве една или две песни со гостинот и еден преку сила,скеч.

Што и да има снимено,ако е во овој стил,не смее да се објавува,колку за него толку и за нас. Нека имаат жал.
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 21:58 ---
aj можеби со Тони Михајловски ќе напраат добра епизода :)
Тешко,ако му се и тие снимени вака по тематика,со Калиопи ваљда љубов беше,со Тамара спомна пари,а со Тони брат за брат,или брате така нешто......

Јас мислев на тие теми ќе дискутира или што знам,а не скечови со плачови,и лоши шеги да снима. :confused:

Eве од радио емисијата порано што ја имал на Македонско радио во 92 - рата година

Ги гледав Игор, Трендо и Жаре пред некоја недела на 1на1, супер муабет си направија, заебанции и ја се смеев на нивните глупости. Ама тоа беше добро. Според тоа очекував уште подобро, ама... :unsure:

До сега подобра емисија од Опуштено со Тони немало ниту ќе има според мене ! Се газев од смеење дури траеше емисијата па и репризите ги гледав ! Како не се вратат пак само Тони може да го сврти вниманието на овие што пратат турски и индиски срања !

Денешното шоу џиш е најниското ниво на кое удрил џамбазов во својата кариера. Ја мислам дека овоа е пониско и од коцкање и алкохоличарство заедно.

ЏИШ, ако продолжи вака тешко дека ке не спаси од турциве.
Изгледа ке чекаме некој револуционер да воскресне да не спаси.
Но за сега ни едното ни другото не ми е некако остварливо. Подобро во спиење да го потрошев времето него пред телевизор.

Ова #ЏИШ успеа да ме натера да пуштам Бандини.
Џамбазов не ми спомна име, #џиш е тапа а јас се разочарав.
Не го гледај тоа сине , тоа #Џиш
Неделата и онака беше најдосаден ден, уште #Џиш фалеше...
Рекламите беа поинтересни. #џиш
Драган Вучиќ сменил #Џиш пошто му бил познат хуморот
#ЏИШ = Џамбазов Иди Шетај, со сета должна почит.
Од сеа ќе викам глуп си ко Џиш ..

твитови:pos:

Ова #ЏИШ успеа да ме натера да пуштам Бандини.
Џамбазов не ми спомна име, #џиш е тапа а јас се разочарав.
Не го гледај тоа сине , тоа #Џиш
Неделата и онака беше најдосаден ден, уште #Џиш фалеше...
Рекламите беа поинтересни. #џиш
Драган Вучиќ сменил #Џиш пошто му бил познат хуморот
#ЏИШ = Џамбазов Иди Шетај, со сета должна почит.
Од сеа ќе викам глуп си ко Џиш ..

твитови:pos:

Фала :pipi:

Има на јутуб? Не глеав.

Верувај ми кога ти викам, сигурно попаметно си го потрошил времето него нас. Бар ќе можеш да спиеш без кошмари.

Добро е што не бев дома и го искористив рационално времето.Сега го ѕирнав малце и тежок феил ми се гледа.Не е сеуште касно може да се поправи малце од малце во наредните емисии.

Има реприза на прва кој сака да гледа нека пушти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom