The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Еве една нова тема во подфорумот тенис.
Во оваа тема ќе поставуваме видеа, воглавно од youtube на кои има некои одлични поени, екстра возбудливи, претежно со атрактивни завршници. Доколку има некој таков поен, а сепак е во склоп на видео со повеќе поени, тогаш напишете од кое време почнува поенот за кој го поставувате мислењето.
Пример :
" Поенот почнува на 1:27 "
Еве за почеток ќе ставам јас некое поенче што ми доаѓа во моментов на ум.
Монфилс, нема што да се каже за чоеков, прав ѕвер.
Еве ова видео на пример е цело со поени од Монфилс, против Димитров од УС Опен 2011, не е нормален.
А според мене, убедливо најспектакуларниот удар :
Не ми текнува на премногу поени моментално, но ова ќе е тема за да ги споделиме меѓу себе најинтересните и верувам дека е добро што веќе ја отворивме
Во оваа тема ќе поставуваме видеа, воглавно од youtube на кои има некои одлични поени, екстра возбудливи, претежно со атрактивни завршници. Доколку има некој таков поен, а сепак е во склоп на видео со повеќе поени, тогаш напишете од кое време почнува поенот за кој го поставувате мислењето.
Пример :
" Поенот почнува на 1:27 "
Еве за почеток ќе ставам јас некое поенче што ми доаѓа во моментов на ум.
Монфилс, нема што да се каже за чоеков, прав ѕвер.
Еве ова видео на пример е цело со поени од Монфилс, против Димитров од УС Опен 2011, не е нормален.

А според мене, убедливо најспектакуларниот удар :
Не ми текнува на премногу поени моментално, но ова ќе е тема за да ги споделиме меѓу себе најинтересните и верувам дека е добро што веќе ја отворивме