Тениски поени/удари кои Ве импресионирале

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.038
Поени од реакции
3.635
Еве една нова тема во подфорумот тенис.
Во оваа тема ќе поставуваме видеа, воглавно од youtube на кои има некои одлични поени, екстра возбудливи, претежно со атрактивни завршници. Доколку има некој таков поен, а сепак е во склоп на видео со повеќе поени, тогаш напишете од кое време почнува поенот за кој го поставувате мислењето.

Пример :
" Поенот почнува на 1:27 "

Еве за почеток ќе ставам јас некое поенче што ми доаѓа во моментов на ум.

Монфилс, нема што да се каже за чоеков, прав ѕвер.

Еве ова видео на пример е цело со поени од Монфилс, против Димитров од УС Опен 2011, не е нормален. :D

А според мене, убедливо најспектакуларниот удар :

Не ми текнува на премногу поени моментално, но ова ќе е тема за да ги споделиме меѓу себе најинтересните и верувам дека е добро што веќе ја отворивме :)

Овој на Мареј (y)
Имаше уште еден тенисер само не ми текнува кој беше ваков поен пред 2-3 години зеде ... само кај него прво во мрежата горе удри па после во тоа столбчето и се врати во терен .. мислам дека мареј или бердих беше ...

Имаше уште еден тенисер само не ми текнува кој беше ваков поен пред 2-3 години зеде ... само кај него прво во мрежата горе удри па после во тоа столбчето и се врати во терен .. мислам дека мареј или бердих беше ...

Можеби си грешка, јас колку што знам Клајстерс такво нешто напрај. :D

Демек еден поен, ама премалце е тоа :icon_lol:

Родик му пушти рака. :D :pos:

Овој поен ме импресионира доста мене :icon_lol::icon_lol:

Абе и мене ми олесна во моментот, ама резил беше на кој начин тепа, ма да имаше Рафа и брејк предност во вториот сет така да ок излезе. :)
--- надополнето: 18 август 2012 во 11:45 ---
Е овие бананиве ги обожавам :D

А Долгополов..... штета што не ги прикажува често ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom