Хак опет бизнис а

Еххх уше да имав време да се провозам со вас све ќе беше најбоље. Со среќа на contest у BGD
Да правев бизнис сега ќе милионер

Секогаш нудам помош на сите

Малце касно го гледам постов али нема врска, не бев јас во Белград имав колоквиуми и тестови на факултет али ќе идеме накај 16 август на натпревар таму 100% па после ќе го спремаме нашиот
SNIPER 0===[:>;1446322 напиша:
вакви скрос исти пред 3-4 години ги земав 10900 и се најдобрата ролерка што сум ја возел во мојов живот

сеа какви препорачувате? ролербладе?
Roces и Rollerblade беа врв во свет до кај... 1999та година

Salomon не се лоши, имаат добри кондури само имаат лоши тркала и лагери. Малку се преценети за тоа што го нудат, би било по фер кога би ги намалиле малку цените зошто за кратко време ќе треба да опрчите уште едно минимум 50 еура на тркала и лагери.
Сега други фирми кои не се толку прочуени кај нас владеат со овој спорт.
Јас би препорачал Powerslide за фитнес/рекреативно/брзо возење (зависи од моделот)и Phuzion (подфирма на Powerslide) за рекреативно со нивниот иновативен и многу практичен модел - Blade and walk кој е од два дела патика и школка(зглобот со перничиња за удобност и жабица за стегање на зглобот, долниот дел од кондурата односно делот во кој што влегува патиката, стегачи за патиките и шини со тркала), а за агресив USD, Razors, Remz, Deshi, Nimh, Xsjado...
Добрата работа е што повеќето фитнес/рекреативни ролери на овие фирми се прилично евтини а нудат огромен квалитет (нешто што денес ретко се наоѓа кај овој спорт) со високи преформанси.
Лошата работа е што овие ги нема кај нас, а најблиску ги има во Бугарија - Софија. Ако има некој заинтересиран слободно може да ме исконтактира (имам ставено мсн/скајп или па на приватни пораки) и може да се договориме да помогнам да му ги донесам до тука или да го упатам кон продавницата. Имам донесено тука повеќе од 40 пара ролери (агресив и фитнес) и НИКОЈ до сега се нема пожалено.