Ролери

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Голмански има, 2500 се. А во елан спроти словенија шпорт има само пластики, нема стапови. Башка и десни се а скоро на сите нас ни требаат леви. Во спорт лајф нема.

Е, прееска запознав еден никола, играл хокеј со димитар, самоил, иван, владо, јаков.....ех, никола никола....со мене играл, редовно, поим немам кој е!

Какви ролери да земам ? Почетник сум, цената не е битна. И од каде ?

Земи од било кој производител модел од 5 до 6 илјади денари што чини. Сепак Саломон и Ролерблејд се најдобри.

Земи од било кој производител модел од 5 до 6 илјади денари што чини. Сепак Саломон и Ролерблејд се најдобри.
имам уште вакви само што треба да им сменам тркалца, иначе супер се

Еве ги и моите, ама не баш, некој што има ROCES MLN ги сликал :)
Малку се возени и имаат еден кастом мејд штраф (јас скинаф еден оригинален при склопување после подмачкување).
RocesMLN.jpg

А каде можам да најдам ? Кој продавници, кој спрат во ГТЦ?

Си земав Фила Карвер од Саломон , 7100 денари.
010608024b.jpg

Абе изгледа интересна работа се, али ја ако натегнам ролерки, ќе станам инвалид. Едвај вака одам, камоли па со ролерки...

Почнав пак да возам на кеј, се оправи времево. Јееј:)

Rabotite za koj brend se podobar odamna se smenija samo kaj nas ostana toa staroto mislenje deka Salomon Roces i Rollerblade se najdobri. Za Salomon seuste se dobri i se isplati da se kupat no za tie pari ima podobri modeli. Roces i Rollerblade odamna ne raspolagaat so solidni modeli vo odnos na preformansi i kvalitet. Eve vi eden sajt vo bugarija kaj sto kje najdete kakvi sakate roleri (Fitness i Aggressive) i markite sto gi ima se lideri vo industrijata. www.vertigo-skates.com
Ako ima nekoj zainteresiran za nesto povekje da mu objasnam okolu nekoj model ili za poracka neka pise PM ili neka pise tuka.

7100 даде за ролери ?:nesvest:
Јас пред 4 години дадов 8500 за ролерки и 2000 за штитници.
Мерак е тоа, не се разбираш ти во тоа :)
Уште да ги возам за парите што ги дадов, хахаха, туку, штитниците одлично ми дојдоа за пеинтбол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom