Бокица се откажува од кариерата,нема веќе да ме гледате!

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не ми било јасно кој к.. му е тоа со зборувањето со српски акцент.Мислам има дудлано многу српски к..... или...???

Никогаш не ми било јасно кој к.. му е тоа со зборувањето со српски акцент.Мислам има дудлано многу српски к..... или...???

можда му рекле дека посекси му стојат силиконските усни кога зборува на српски.

500x_champagne.jpg

За тие што ја баравте рекламата за концертот:

2 дела имало!
Сите сликани со истата карта :icon_lol:
Изгледа само овие отишле на концертот па затоа е откажан :pos:

Конечно, многу малку карти биле распродадени, Па фала богу , да не очекуваше полна сала и редици пред неа.се освестија благовремено. :ROFLMAO:

Љубомора! Дека вие неможете да стигнете до таму, до рекламата само, не пак полнење Борис Трајковски.
Нема еднаш да купете цигари, да пиете кафе.. и ќе идевте. Прост народ.

Љубомора! Дека вие неможете да стигнете до таму, до рекламата само, не пак полнење Борис Трајковски.
Нема еднаш да купете цигари, да пиете кафе.. и ќе идевте. Прост народ.

:eek: :cautious:

не радувајте се предвреме.
И Каљопа рече дека нема да ја видиме во Македонија и пак пееше на евровизија....овој потег на тринаесеттото прасе го гледам како обид и тоа очаен да привлечи публицитет....
--------
Моја порака....Боки-прасица, ако си мж, стави динамит на тебе и разнеси се во некој автобус со хомо-хејтери

не радувајте се предвреме.
И Каљопа рече дека нема да ја видиме во Македонија и пак пееше на евровизија....овој потег на тринаесеттото прасе го гледам како обид и тоа очаен да привлечи публицитет....
--------
Моја порака....Боки-прасица, ако си мж, стави динамит на тебе и разнеси се во некој автобус со хомо-хејтери

Нека се насука на некоја плажа и нека се праве мртов .. други ќе го разнесат со динамит ;)

Најјак наслов за веста има Трендо, Така и Калиопи викаше.

Одлична вест премногу чудно да биде вистинито, ама како и секое чудо за три дена. Сега уште да се врати пиратеријата т.е телевизиите да пуштат по 2 филма во вечерните термини, како што беше на времето во 90-тите, и конечно да продолжи културното надоградување што запре пред 11 години со појавата на овој.

последен Поздрав до Боки :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom