P
PewDiePie
Гостин
Ако си сељак....да.Toa розе гомно бар пушташе колку толку подобра програма од другите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си сељак....да.Toa розе гомно бар пушташе колку толку подобра програма од другите
Ако си сељак....да.
Епа нема шо да се гледа бе брат, затоа не гледам.Демек се радуваме сеа, а никој од нас месецов вкупно не гледал 2 саата телевизија![]()
Пинк 15 имаше подобра програма од Сител и канал 5 во пакет.Ако си сељак....да.
Сакам да влезе РТЛ на МК пазар ама не преку Канал 5,туку преку розевото гомно Пинк-15 или како и да се вика.![]()
Епа нема шо да се гледа бе брат, затоа не гледам.
На телевизија само спорт гледам.....и евентуално додека јадам некоја серија на Фокс Лајф или на Крајм. За се друго постои интернет.
Ај сеа откако се пофали дека ги имаш ртл и нова на сателитска, можеш да кажеш како ги фаќаш? Кој сателит, фреквенција.. шо ресивер имаш?Најс!
Да ви кажам нешто, пошто иам сателитска...Цело време пуштено ми е или RTL Televizija (rtl.hr) или NOVA TV (novatv.hr) и верувајте- друго нешто НЕ ВИ ТРЕБА...
Доколку дојде РТЛ како што треба (како што дојде во Хрватска) очекувајте предобри емисии, предобри филмови (порано пред 4 години коа ја немав телевизијата моравме да симнуваме филмови и да гледаме на ДВД, сега нема потреба) скоро секој ден ОСОБЕНО викендот (петок,сабота,недела). Емисии - за мерак, серии - сеа имаат некои си свои Budva na pjeni mora, Larin Izbor (ова е на нова), али турски мислам дека RTL моментално не пуштаат, а пуштаа порано (езел ја пуштаа)..
Накратко - има се што барате од сите телевизии...
Така да, очекувајте многу од ваквава телeвизија![]()
Ај сеа откако се пофали дека ги имаш ртл и нова на сателитска, можеш да кажеш како ги фаќаш? Кој сателит, фреквенција.. шо ресивер имаш?![]()
Значи го имаш поврзано компјутерот со ресиверот?DM500s ресивер, фреквенција и сателит клик тука, ги фаќам со шеринг и тоа сосема бесплатноЗа тоа бајаги се помачив...Имам два сервера еден е од тука, преку пријател, втор е еден бесплатен преку еден италијански форум (на англиски кој работи се разбира
)
Обично за шерингот се плаќа 60 евра годишно, али порано вредеше шеринг...Кога имав и тоталТВ (па имав и HBO, и сеа имам али не со превод на српски) тогаш имав платен шеринг и вредеше...Се укина тоталТВ, помина годината и вака се крпам со бесплатен CS...
Значи го имаш поврзано компјутерот со ресиверот?