Студени нозе

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Bada Bing! напиша:
Наводно ги имало на радиомк ама бидејќи серверот стално е во катастрофална состојба некој ако ги има од форумов би било убаво да ги стави да ги подели...

Инаку имав јас касета од нив ама кај едно друже остана и никогаш не ми ја врати. Тој едниот од групата полагаше кај мајка ми за да стане стјуард и кога положи и даде копија поклон... Стјуард бе! :) :)

Лее и ја ја имаф истата судбина...Сури ми даде касета кога бев дете и пред неколку години едно девојче као да ја пресними-да ја пресними...го снема :)))

Иначе ја мислев Сури loopa дека бил стјуард на времето...тоа вииш вистина да ти било...

Suri palikuka treba da se krsti ulicata sto ja zapali zgradata.Tipov zivee kaj mene celovreme e na droga a ednaska pusese joint pred mene dobar e tipot ima dete ama mnogu e zabegan.

Штетна е дрогата, тоа сите го знаеме, иначе имаме една пријателка што се знае со него, абе да фати да ти кажува што има Сури правено жал да ти падне

Роко мој другар од средно служеше војска заедно со Сури, е тоа е да slooshash & choodishhhh!!!!
Земал некоја кисела краставичка, ја бутнал у џеб на палто и не ја вадел 3 или повеќе месеци....
...веројатно претпоставувате дека никој не го вознемирувал :)

suri e odlepen... cim so tendzere na glava mozese da se seta pred zgradata sto si go zapali stanot... otkacil epten...
u enter so paricka celo vreme tropa po sipkata... ide levo desno i tropa so parickata ko retardiran....

ej ne se zaebavajte so suri....ke ve zapali.inace the game so ti e fintava so g unot?ne e g unit?

Еејј уште имам песни у компјутер и ги слушам, ме потсеќаат на добрите стари времиња штета што се распаднаа:toe:

e kao ne steta.so misil deka i oni i sea bi praele takvi textoi?....ne

rebel kid напиша:
e kao ne steta.so misil deka i oni i sea bi praele takvi textoi?....ne
Тие и тогаш не правеле текстови. Ниту музика.

Интересни се и стари.Не се лоши.Единствена песна што сум ја слушал убаво и што е интересна ми е Неправда.Луда песна е нема што .

Aceva напиша:
Тие и тогаш не правеле текстови. Ниту музика.
како мислиш не правеле музика?:nenene:Што правеле ако не музика?

Нажалост не праеле :wink: Целата нивна музика е компонирана од Тоше Поп-Симонов, тие се само изведувачи. А од композитор до изведувач има разлика ехехееее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom