Студени нозе

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
outcast напиша:
Нажалост не праеле :wink: Целата нивна музика е компонирана од Тоше Поп-Симонов, тие се само изведувачи. А од композитор до изведувач има разлика ехехееее
И текстовите. За нив зборевме.
Инаку, драго ми е што, барем некој, ја забележал разликата.

Aceva напиша:
И текстовите. За нив зборевме.

Да, да. Реферирав на репликата на VORTEX, 3 поста погоре :wink:

Едно прашање: Постојат уште Студени Нозе ? :)

:salut: ruzna zenska imam po zivcive mi cacka,postara od mene so nokti kako macka.Ovaa im e zakon kako i site drugi.me potseka ovaa pesna na drugar mi Neno,ja peeme cesto pati.Gi slusav kao mala me zarazi bratucetkami koja e postara od mene.I toa,steta sto veke ne postojat.Ama toa ti e,barem pesnite ke im ostanat.:toe:

Беше некој на настанот?

Attachments

• Studeni noze vo zivo, Ohrid.JPG
    Studeni noze vo zivo, Ohrid.JPG
    29 KB · Прегледи: 119
Ова е втора најава за нивен легендарен кам бек.
Ај да почекаме да видиме.

Hehe bev na nivniot legendaren come back i si pominav najsuper na cel svet,ke napisam vo kratki crti sto se desavase,smeski zivi...
Pustaa nesto normalno na pocetokot ko vo sekoja diskoteka i zabelezuvame nekoj tip u havajki i nekoja suskavec jakna kako skoka ko ludak i se gledame so lugevo,ovoj e na nesto sigurno.Doaga 2 saat i se kacuvaat 2ca kaj dj-ot i kao demek ke pocnuvaat,koga gledame ludakot sto skokase e Suri u stvari.Cekaj,cekaj ne pocnuvaat,fati 2 i pol,koga Busaviot se znael so toj drugiot od Studeni noze neznam kako se vika,go prasa koa ke pocnat,tipov vika Suri go nemalo,nemozel da go najde.Po nekolku minuti se izbacuva tipov nesto se faka za nos,lost in space i ajde pocnaa,sto pocnaa.Suri eden tekst ne pamtese ko sto treba,pa gi prepejuvaa pesnickite pak,tipot se glupirase,skokase po zvucnici,ama opasno glasce vadese.Kako i da e super si pominavme,se iznaripavme,se iznapeavme,mi ja pogodija onaa :ti si problem sto sakam da go imam,ti si droga sto sakam da ja primam itn...Super bese:)

Сури, каков лик, утнал цела строфа у Охрид на свирка, после барал џоинт у публика ми се чини. :pos2:

Па имаат у последно време свирки низ Скопје...само не во комплетен состав :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom