Студени нозе

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
nema zurka vo gradov sto ne zavrsuva so nivnite pesni site gi znaat site gi sakaat i site gi peat...fic e super pusta muzika u custom pub i u saloon i znae da napravi mn dobri zurki...

Studeni noze rulzzzzz....sum bila nogu malecka koga bile vo eter...ama pred nekoja nedela,gi zemav skoro site nivni pesni...i zakon se..sekoj den gi slusam..najdobri se...samo steta so nema slika od nih nekade...aj ako ima nekoj od vas...upload?? please? :zlo:

Tonchie напиша:
Момче младо, оди на ова место и потоа побарај низ архивите, сите нивни песни ги има таму, само што се расфрлани низ фолдерите, малку ќе ти биде тешко додека да ги најдеш, некои ги има и дупликати :)

:olee: Gospod zdravje da ti dade.
Ina4e, zar ima nekoj so ne gi saka Studeni Noze ? :)

sto mislam za studeni noze ? zakon. si gi imam doma... i si gi slusam mnogu cesto.. me raspolozuvaat

studeni noze se/bea zakon!!!go pretsavuvaa vremeto vo koe izrasnavme i site so zadovolstvo se potsekame na nivnite pesni!!!
peeja za svoja dusa i za zabava na site okolu niv i ne se zamaraa so toa sto mislat lugeto za niv.ednostavno bea i ke ostanat zapameteni kako edna od najsizickite najmangupskite i najotkacenite grupi u makedonija.
za zal tie i vremeto koga tie bea hit ostana samo kako svetla tocka vo naseto sekavanje.
mnogu poetski a?

СУпер се дечките иако беа активни пред доста време,хивните хитчиња се доста вртени и сеа и не верувам дека постои човек кој не ги знае,кучето мое,во парк итн....

Ружна женска имам...по живциве ми чачка...постара од мене со нокти како мачка
Цареви беа на времето :)

...ко кучето мое нигде нема друго, обожава мачки и рипчиња мали... :poss:

Абе ги има некој песниве од нив да ги аплоадира?
Закон песни имаа луѓето

Наводно ги имало на радиомк ама бидејќи серверот стално е во катастрофална состојба некој ако ги има од форумов би било убаво да ги стави да ги подели...

Инаку имав јас касета од нив ама кај едно друже остана и никогаш не ми ја врати. Тој едниот од групата полагаше кај мајка ми за да стане стјуард и кога положи и даде копија поклон... Стјуард бе! :) :)

:pos: :pos: :pos: :pos: Epa sea..... :pos: :pos:
Ama super pesni praat.....stvarno...

ejjj...najzakon bend gi obozavam deckive,nema coek sto bi rekol deka se losi alal im vera najbolji pesnicki napraile dosea

sekogas koga gi slusam me raspolozuvaat ama koga
ke mi tekne deka SURI si ja zapali zgradata ne mozam da
prestanam so smeenje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom