Студени нозе

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Сакаш во пп да ти пуштам некој текст или да се мачам овде да ги пишувам сите? Ќе треба да ги препишувам од омотот на касетата.

Е фала многу :smir::smir::smir:
Сакам од Цвето моме текстот ако го имаш инаку другите штотуку ми ги пратија. И уште еднаш фала.

Студени нозе ги слушав како дете израснав со нивните песни, просто ги обожавам секогаш ме расположуваат кога ги слушам мислам дека ретко кој незнае барем еден рефрен од некоја нивна песна.Омилена ми е 50марки:pipi:

Mnogu bea dobri steta sto kratko traeja ali tie pesni sto gi napravija ke se pamtat.

Сила бога не моли кога ке те здоболи
Сркам што сум посолил е а друг ми надробил
Кондури за едните опинци за другите
На опинци е клизаво
Право до Идризово
:pos:

Е фала многу :smir::smir::smir:
Сакам од Цвето моме текстот ако го имаш инаку другите штотуку ми ги пратија. И уште еднаш фала.
Цвето моме е од подобрите...:pos2:

Заборавив на Ганс анд Розис и Нирвана
заборавив,
кој сум, што сум, што ми стана,
срцево, по Цвета бие ко камбана
вози..
Цвето моме клето
право у кафана...

ejjjjjj epten bev mal i neznam od kaj mi donesoa kaseta od S.N. po celi denovi svirese majka mi polude i ona gi nauci vise pesnite i ednas da me banja ne videla a ja glup sum ja zemal so mene i mi se ispra.kaput posle toa... ali aj nema veze.. iam cueno deka pesnite im se kradeni so mislam deka nema veze. nekoi od pesnite slucajno gi najdov pred nekoja godina i od togas redovno si gi slusam posto se stvarno coooool. stvarno e tazno covek kako moze da si go usere zivotot ako eve ovoj,igor dzambazov i mn slicni

Може некој да ми ја прати Маре има уред клима ? Итно ми требааа ..

Lele zasto duri sega ja vidov temava. Omilena mi e Pedigre. Kolku im se grom tekstovite.
Gi stavam so Risto Bombata i Lastovica u isti kos. Najdobri se

ЛОЛ групава..неам зборови легнеди се..едни се такви на мкд сцена..или едни беа сега нема никој како нив ..поз до маре маријана :D

Да не ги има некој сите тесктови од песните на студени нозе.
Или да даде линк каде што ди има.

Студени нозе рууулззз.... Посебно 50 марки и опинок... а тука негде е и Маријана....хахахаха...нааајбоље сееее...РЕСПЕКАТ!

на тебе налетувам кога не сум бањат
или со испиени 100 џин тоници
ради тебе запаѓам у некои чудни стања....

Ти си проблем што сакам да го имам
ти си дрога што сакам да ја примам
ти си тајна што смртно ме занима
ти си грев грев што на душа го примам...

:music3::music3::music3::music3::music3::music3::music3::zver::zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom