Машина за садови

• Креатор на темата Креатор на темата сончко
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја имам неколку месеци оваа https://www.neptun.mk/categories/MASINI_ZA_SADOVI/WHIRLPOOL-ADP-221-WH. Презадоволна сум, секој ден скоро е уклучена. И таблетите од Кам се супер!
Пробај ги таблетите од Стокомак..Има едни гелни таблети мислам дека се Полски (зелено пакување), неверојатно добри.

Пробај ги таблетите од Стокомак..Има едни гелни таблети мислам дека се Полски (зелено пакување), неверојатно добри.

Ако мислиш тие во две бои што се, сум ги користел и јас, топ се.

Ако мислиш тие во две бои што се, сум ги користел и јас, топ се.
Колку пари се, и колку таблети во кутија? Чисто за споредба со оние од Кам кои се одлични. Тие со две бои (Minel Multi 5 60tabs/кутија) врска немаат оставаат дамки на стакло, а оние со три бои се одлични (Minel Multi 7 40tabs/кутија).

Колку пари се, и колку таблети во кутија? Чисто за споредба со оние од Кам кои се одлични. Тие со две бои (Minel Multi 5 60tabs/кутија) врска немаат оставаат дамки на стакло, а оние со три бои се одлични (Minel Multi 7 40tabs/кутија).

По едно такво (две се споени) се ставаат помеѓу алиштата и тоа е се. Не треба прашок да се додава плус.

А што мислите за Финиш таблетите? Во план сум прво нив да ги испробам. А гледам и Fairy имаат. И каков е тој сјај за машина за садови?

Ние користиме едни двобојни жолти и бели, на нив пишува Минел, Мулти 5. И на најкратка програма од 40 минути, солидно ги чисти садовите. Можи зависи и од машината шо апове најдобро и делуваат.
Ставајте по потреба на индикатор и сол инаку :)

Ние користиме едни двобојни жолти и бели, на нив пишува Минел, Мулти 5. И на најкратка програма од 40 минути, солидно ги чисти садовите. Можи зависи и од машината шо апове најдобро и делуваат.
Ставајте по потреба на индикатор и сол инаку :)
Супер се! Пробај ги следен пат Минел Мулти 7 (тробојни), ќе приметиш разлика. Исто и солта на Минел е супер како и сјајот.

Супер се! Пробај ги следен пат Минел Мулти 7 (тробојни), ќе приметиш разлика. Исто и солта на Минел е супер како и сјајот.

Овие Минел Мулти 7 (тробојни) се оние што ги има во маркетите на КАМ?
исто ли е пакувањето со другите Минел или не?

Ај баш ќе ги пробаме 7-цата мада задоволни сме и од 5-ката.
Инаку првпат кога ја земавме, сме ја ставиле на програма не знам колку беше максимум, саат-2 саати. Чекај, чекај да заврши...огладневме :)
Дур ги научивме програмите оти дотогаш ја бев церемониал мајстер за садови, додека не земавме машина.

Немале мулти 7 па сопругата земала Ludwik active oxy plus, all i one. Од Стокомак. Мислам дека рече ги користела и тие (ја само ставам апче и редам и вадам садови, не сум задолжен за избор на средство :)) задоволна е и од тие таблети, тробојни се, со едно жолто топче во средина.

Овие Минел Мулти 7 (тробојни) се оние што ги има во маркетите на КАМ?
исто ли е пакувањето со другите Минел или не?
Да тие се од КАМ. Пакувањето е исто само што Мулти 5 (двобојни) има 60 таблети во кутија, а Мулти 7 (тробојни) се по 40 таблети во кутија. Ралзика во перење впечатлива.

Да тие се од КАМ. Пакувањето е исто само што Мулти 5 (двобојни) има 60 таблети во кутија, а Мулти 7 (тробојни) се по 40 таблети во кутија. Ралзика во перење впечатлива.
во корист на Мулти 7?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom