Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Даво корист на Мулти 7?
уу, па ти си бил авантгард човеку. Тогаш обично се земаше тв у боја као нешто револуционарно, посебно погодно за гледање фудбал.првата машина за садови ја купив 1982, по вселувањето во станот во Аеродром...беше марка Искра и многу функционална
ТВ во боја земавме 1978, кога се вратив од ЈНА, се сеќавам мундиалот во Аргентина, а првата машина за садови ја зема татко ми уште 1981, Канди, ама таа малку се користеше и мислам беше со 2 врати...уу, па ти си бил авантгард човеку. Тогаш обично се земаше тв у боја као нешто револуционарно, посебно погодно за гледање фудбал.
Купи си леплива тапета во боја,ги има по книжариве а и на други места,твојата бела машина за садови напред излепи ја со таква лента и за миг ќе стане црвена,нема толку да драчи во целокупниот амбиент,тоа ми е поентатап.с. се заебав шо мојата машина е бела, а кујната ми е црвена... сега гледам има машини за вградување со оставен простор за преден панел во боја на кујната (она спремно се, само да монтираш штица напред во боја на кујната, да не дречи машината).
кои се тие? од потесните, 45 цм или некои други, различни модели?Користи некој од тие компактните машинчиња?
Ваквикои се тие? од потесните, 45 цм или некои други, различни модели?
Првпат ги гледам овие. Сигурно вршат иста работа како и другите. Не знам која му е висината. Според видеото ми делува за до 2 лица негде или за на брзина нешто да се измие.
Фала ви за информацијата!Прегледај го приврзокот 233908
- 6 комплета
Имам јас ставено ваква во станот што го издавам, компактно мало кујниче и одговараше према просторот. Работи се уште без проблем (3 ипол години), не се пожалиле луѓето до сега. Но факт дека е мала.