Јас ја имам неколку месеци оваа https://www.neptun.mk/categories/MASINI_ZA_SADOVI/WHIRLPOOL-ADP-221-WH. Презадоволна сум, секој ден скоро е уклучена. И таблетите од Кам се супер!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај ги таблетите од Стокомак..Има едни гелни таблети мислам дека се Полски (зелено пакување), неверојатно добри.Јас ја имам неколку месеци оваа https://www.neptun.mk/categories/MASINI_ZA_SADOVI/WHIRLPOOL-ADP-221-WH. Презадоволна сум, секој ден скоро е уклучена. И таблетите од Кам се супер!
Пробај ги таблетите од Стокомак..Има едни гелни таблети мислам дека се Полски (зелено пакување), неверојатно добри.
Колку пари се, и колку таблети во кутија? Чисто за споредба со оние од Кам кои се одлични. Тие со две бои (Minel Multi 5 60tabs/кутија) врска немаат оставаат дамки на стакло, а оние со три бои се одлични (Minel Multi 7 40tabs/кутија).Ако мислиш тие во две бои што се, сум ги користел и јас, топ се.
Колку пари се, и колку таблети во кутија? Чисто за споредба со оние од Кам кои се одлични. Тие со две бои (Minel Multi 5 60tabs/кутија) врска немаат оставаат дамки на стакло, а оние со три бои се одлични (Minel Multi 7 40tabs/кутија).
Супер се! Пробај ги следен пат Минел Мулти 7 (тробојни), ќе приметиш разлика. Исто и солта на Минел е супер како и сјајот.Ние користиме едни двобојни жолти и бели, на нив пишува Минел, Мулти 5. И на најкратка програма од 40 минути, солидно ги чисти садовите. Можи зависи и од машината шо апове најдобро и делуваат.
Ставајте по потреба на индикатор и сол инаку![]()
Супер се! Пробај ги следен пат Минел Мулти 7 (тробојни), ќе приметиш разлика. Исто и солта на Минел е супер како и сјајот.
Немале мулти 7 па сопругата земала Ludwik active oxy plus, all i one. Од Стокомак. Мислам дека рече ги користела и тие (ја само ставам апче и редам и вадам садови, не сум задолжен за избор на средствоСупер се! Пробај ги следен пат Минел Мулти 7 (тробојни), ќе приметиш разлика. Исто и солта на Минел е супер како и сјајот.
Да тие се од КАМ. Пакувањето е исто само што Мулти 5 (двобојни) има 60 таблети во кутија, а Мулти 7 (тробојни) се по 40 таблети во кутија. Ралзика во перење впечатлива.Овие Минел Мулти 7 (тробојни) се оние што ги има во маркетите на КАМ?
исто ли е пакувањето со другите Минел или не?
во корист на Мулти 7?Да тие се од КАМ. Пакувањето е исто само што Мулти 5 (двобојни) има 60 таблети во кутија, а Мулти 7 (тробојни) се по 40 таблети во кутија. Ралзика во перење впечатлива.