Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се најавуваат и микрочипови наместо лични карти, за поголема контрола врз глобалното население, зарем мислиш дека од денес за утре ќе исчезне шерувањето, пиратски страни постоеле и ќе постојат без разлика преку кој метод ќе се шерува, па дури и денес во САД има правни последици за пиратерија, сепак се шерува, дури и провајдерите кои би го контролирале секој бајт пак ќе постои можност за некакво заобиколување, ние се земаме здраво за готово, и овој пишан текст како и милиони пред него не значат автоматски крај на торент.
Знаев кога тогаш дека ќе мора да раскинеме за жал љубовта е вечна само во бајките.
thepiratebay
I will never forget you![]()
Знам де си имам јас и порано со магнет линкови доунлоадирано не е толку многу разлика.хммм нема ништо да се промени на овој начин (магнетни линкови) освен како што кажа некој можеби да биде за нијанса поспоро...
Џабе им е све тоа најдобра заштита е стриминг преку сервер да речеме гледаш филм си го платил 0.99 центи од сервер ама и за тоа има решение.
Башка таа технологија не е сигурна се закачат 100000 корисници и серверот паѓа.
Како бе стриминг од сервер, ако на серверот има пиратерија ќе го затворат исто ко што го затворија megaupload. Само P2P му е мајката, али ако почнат да праат анализа на пакети ISP-ата ондак најебали сме го ко жути мрави.
А што ги спречува кориснците сами да си изградат мрежа и да си споделуваат фајлови?! Кој мене ќе ме спречи оригинален филм шо сум го купил 30$ да речеме...да го ставам на share или да го копирам на 20 пријатели?! Ако мислеа за заштита на податоци требаше да мислат кога го измислуваа двд дискот, режачот, хард дискот, усб протоколот и се друго. Нека измислат непробојна заштита на дисковите молим лепо, сите ќе си купуваме оригинали.
Тоа сака да каже, некој ке се најде што има пари и пак ке споделува се и сешто..Абе ја одамна ќе си купував оригинали, да ги имав парите...