Anonymous (официјална тема)

Преисфорсирани се, има 2000 пати подобри хакери од нив..
у тој "занает" нема "полоши" и "подобри". Секогаш ќе се најде некој "помал" кој ќе го изненади "поголемиот" со нешто ново.

macedonian.boy123 интервјуто е tl;dr, си заборавил да линкуваш од кај ти е копирано. http://on.net.mk/vesti/internet/anonimusi-se-najmokjni-vo-svetot

Колку пати овие ќе го бутаа фејсбук?

Мислам дека друг им ги ширеше овие шпекулации....инаку искрено буткање на фејсбук нема логика....можат да извлечат информации....за многу профили.....ама повеќе од тоа ни на сон.

Фејзбук го подржуваат окулу 50к сервери ширум светот..за еден сервер да се кутне потребни се од 1 до 3-ца искусни хакери...зборуваме за квалитетни хакери..типцив едннаш го кутнаа и гугл..на 0.8 секунди..и одма беше подигнат..:)
Вие се јаки само на зборови ;)

Во моментов имаме пристап до секоја база на податоци на владата на САД. Прашање е кога, а не дали ќе ги објавиме податоците. Знаете како добивме пристап? Не ги хакиравме. Пристапот ни го овозможија луѓето што управуваат со системите. Генералите со пет ѕвездички и секретарите за одбрана од нивните канцеларии повеќе не контролираат ништо. Играта ја водат децата во подрумите, а тоа го докажа Бредли Менинг. Авганистанските и иранските воени дневници ефективно ја преполовија политичката моќ на Министерството за одбрана. И тоа само поради еден човек имаше храброст да стави ЦД во плик и да го испрати некому.
Сега луѓето повеќе не ни даваат документи или ЦД-а, туку доаѓаат со клучевите од кралството. Ни даваат лозинки и кориснички имиња од цели заштитени бази на податоци кои веќе ги имаме под контрола... Светот треба да биде загрижен.

Овај е некој wanna-be Анонимус дример.... :facepalm:

Имале тие пристап до америчките воени датабази... ташаков мој..
Пристап до кабелски ИНТРАнет во НОРАД под 1000000000000 тони гранит? ЕЕЕЕХ :tapp:
Ако ако.. деца се - нека се радват ! :pos:

Незнам како функционираат најверојатно што ќе одлучи мнозинството тоа се прави. Во 50.000 нормално е да имаат разнични ставови, конфликти... Тешко е без лидер.

Овај е некој wanna-be Анонимус дример.... :facepalm:

Имале тие пристап до америчките воени датабази... ташаков мој..
Пристап до кабелски ИНТРАнет во НОРАД под 1000000000000 тони гранит? ЕЕЕЕХ :tapp:
Ако ако.. деца се - нека се радват ! :pos:
Друже го дочита текстот?
Не се мисли буквално.

Ова мене ми изгледа како фејк , правен е од наши дечки гарант, да беше од вистински профил на анонимус веќе ќе имаше 100 пати повеќе views коментари од различни страни не само од наши ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom