B
BrunoFresh
Гостин
Абе каков црн анонимус, некој наши имаат хакнато, клале знакче од анонимус, и ај тие се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па клај и ти бе ако моешАбе каков црн анонимус, некој наши имаат хакнато, клале знакче од анонимус, и ај тие се.
За к*рот ми е да хакнувам страни. Немам попаметна работа. Па уште ќе се прам некој и нештоПа клај и ти бе ако моеш
Брат вистина е има дечишта со компјутер колку сакаш.За к*рот ми е да хакнувам страни. Немам попаметна работа. Па уште ќе се прам некој и нештоНемам фајде од тоа.
да можеше да клајш ќе те разберев ама вака нема фајде од муабетов и да те замолам да прекиниш да плукаш ко творот од дваипол мажи. Во врска со техникава, еден коннект да напраиш е успех.За к*рот ми е да хакнувам страни. Немам попаметна работа. Па уште ќе се прам некој и нештоНемам фајде од тоа.
да можеше да клајш ќе те разберев ама вака нема фајде од муабетов и да те замолам да прекиниш да плукаш ко творот од дваипол мажи. Во врска со техникава, еден коннект да напраиш е успех.
еи ме разби со сликата еј, ме опустоши ме разгневи, ме сузби, ме разби, ме тресна од земја, ме акна од таван.![]()
шетаj
Покриваат и турбофолкери меѓу останатотоCity Records не се турбофолкери....