Полицијата ги следи Фејсбук националистите

• Креатор на темата Креатор на темата Polaris
  • Време на започнување Време на започнување
Вахабити се шетаат низ Македонијава ,тие ќе следеле националисти на Фејсбук.:facepalm:
Добар пост..тие фанатиците намерно некој ги сели у државава,а тука ќе изиграваме коо каубојци,ќе фаќаме дечишта патриотчиња на интернет лов

Таа рибата со отвореното деколте и кратко фустанче што те додаде за пријател пред 15 минути е всушност еден ваков
art.speeding.cop.jpg

И не ве следат вас туку фејсбук настаните за повикување на протести, исто беше со протестите на Кале.

ццц покварена кучка а јас мислев она сака да има секс со мене

Додека сите полициски станици се закачени на фејсбук и будно следат националисти,во реалноста крадците и мафијата може слободно да си оперира , а вахабите слободно да си палат цркви...

убаво, сега место на улица полицајците ке земаат плата за седење на топло, пред компјутер... а главните договори се праат во чајџилници и кафанчиња :D

Како може да ме следат на фејсбук коа немам полицајци во приајтели а приватсноста мми е подесена да не може да ми гледа ништо на зид и слики тој што не ми у пријатели....

Ги следат групите/страните на коишто се повикува на насилства, протести и слично.Имам приметено, најчесто организаторите/креаторите на ваквите настани/групи се луѓе со „затворени профили“, профилна слика со знаме на македонија и име на профилот со некој македонски револуционер или слично (ова се случува во повеќето случаи, незначи дека сите го практикуваат ова). Се што прават всушност се сведува на пријавување на таквите страни до фејсбук и истите потоа се бришат, слично како што беше при протестите на калето, а тоа дека ги следат фејсбук корисниците, мало морген.

хахахахах:icon_lol:, Поларис, почнав веќе да сумнам од тебе,море да не си некој агент на МВР или некој шпиун од надвор?, ева еваааа ништо не е чудно, се е можно во Македонијава:vozbud:

Јас почнав да се сомневам дека Dardan-ia е Гордана Јанкуловска, може сака лично и персонално да се увери кои се националистите и кои се оние кои работат против соживотот во Македонија:свиркам:

Im watching you...

А порука за мурију и судове , да могу само курац да нам попуше

Еве министерке позанимавајте се со ова
Во меѓувреме ако изгорат неколку цркви и џамии, повикувајте на смирување на тензиите (y)

Гоца има акаунт и на кајгана и следи шо се пишуваме полека со тоа навредите :pos: :pos: :pos:
322374007-358x300.gif

Јас ја имам за пријателка на ФБ и коа ставам сингл она одма лајкови и боцкање, секаде ме следи. :(

1289908258_strange-scare-reaction.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom