Ќе пишеме шифра AEZAKMI сите...Како може да ме следат на фејсбук коа немам полицајци во приајтели а приватсноста мми е подесена да не може да ми гледа ништо на зид и слики тој што не ми у пријатели....
Aezakmi hesoyam baguvix.... ahh spomeniЌе пишеме шифра AEZAKMI сите...
Еве пример за намалувач на плати и кревач на норми...дами и господа ви го претставувам господинот доброволец (или добарволец како би рекол дедо ми Петре звани Перица)Abe ako treba bez pari ke rabotam za MVR, samo da se otkorne idiotizmot i sovinizmot vo socijalnite mrezi..
Bravo MVR, apsolutna podrska imate od mene..
Ако отворите нов лажен профил и го креирате преку Hotspot Shield и цело време го користите овој програм, нема да имаат ни мали шанси да ве следи ни Руски КГБ А не пак приучени со забрзан курс полицајци
Нејќиш од Госпожа Министерка лично и персонално BJ?Или ти е незгодно дека е брката?Баш сакам да го следат форумов и да ми го прочитаат постов -
ЦАЈКАНИ КУРАЦ МИ ПОПУШИТЕ !!!!
Таа рибата со отвореното деколте и кратко фустанче што те додаде за пријател пред 15 минути е всушност еден ваковКако може да ме следат на фејсбук коа немам полицајци во приајтели а приватсноста мми е подесена да не може да ми гледа ништо на зид и слики тој што не ми у пријатели....