Полицијата ги следи Фејсбук националистите

• Креатор на темата Креатор на темата Polaris
  • Време на започнување Време на започнување
лектира за денес

1984 од Џорџ Орвел

....полицијата од секогаш следела и ќе следи....но превзема акција само таму каде што има одобрение

Ако отворите нов лажен профил и го креирате преку Hotspot Shield и цело време го користите овој програм, нема да имаат ни мали шанси да ве следи ни Руски КГБ (y) А не пак приучени со забрзан курс полицајци :pos:

Полицијата се следи, мислите не не набљудува сеа што збориме?

Ако крадам од комшијата интернет, како ќе ме следи?

Русија минатата година сакаше да отвара сопстен Скајп затоа што не можела да ги шпиунира муабетите од официјалниот Скајп.

Да внимавам што пишувам против Владата оти лошо ми се пишува. Господине Премиере ве обожавам!

А не не не ....со новиот систем на следење,има вградено детектор за дволични постови....fuck yeah ти прва ќе ја наебеш.:нинџ:

Инаку сеа да видам кој ќе има мадиња да става вицови со џандари на фб!?

оф леле, они сите случаеви ги следат преку фб, да беше само ова со национализамов ќе беше добро али секој криминал е следен на фб од страна на полицијата... :tapp:

Отсекогаш сум сметал дека Турција треба да се извини за ерменскиот геноцид и да им даде повеќе права на курдите.

*спокојно ги чека турските националисти.*

Отсекогаш сум сметал дека Турција треба да се извини за ерменскиот геноцид и да им даде повеќе права на курдите.

*спокојно ги чека турските националисти.*
torch-2-this-500.jpg

Се шалам, не сум националист и нека се извинат, шо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom