Полицијата ги следи Фејсбук националистите

• Креатор на темата Креатор на темата Polaris
  • Време на започнување Време на започнување
Smirite se ve sledam site, na site vi znam password i username. Pozz G.J
Lisicite ke gi dobie nekoj ako prodolzite da ozboruvate. ;)
lisici_10.jpg

ху!
dep_3858693-Sexy-police-girl.jpg

да исплакнат очи при листање. :D
ako me apsi ovaa losa i opasna policajka mene veke me fati strav i eve dobrovolno se predavam i priznavam ,,maco jas sum najopasniot mafijas vo ovaa drzava a i mnogu posiroko apsi me mene prv i imaj vo predvid deka dobrovolno se pradavam pa bidi poblaga te. ponezna :)

Луѓееееее, навлегоа во форумов. Еве доказ:D. И The Goddess ми е сумлива од следачите, можеби е инспекторка:pos:

glavnaw.jpg
страот од финансова те натерал да стаиш видовс 98?

Добро е што полицијава почнува да се занимава со вистински проблеми. Доста беше ситни работи како криминалци, убијци, мафијаши, со кои мачкаа очи дека работат. После ова очекувам да се уапсат сите оние што со колите ги прскаат пешаците и да се убијат сите розеви еднорози. Е тогаш ќе бидам сосема задоволен од полицијата!

страот од финансова те натерал да стаиш видовс 98?
Тоа е тема на вин 7 со изглед на 98 :pipi:
Мебо :vozbud:
XP е само се исклучени ефектите, логот на старт заприметиго;). А ефектите исклучени се од причина што- не е лесно да те следи Иво и Гоца, мора да ги збунувам на некој начин:D

Таа рибата со отвореното деколте и кратко фустанче што те додаде за пријател пред 15 минути е всушност еден ваков
art.speeding.cop.jpg

И не ве следат вас туку фејсбук настаните за повикување на протести, исто беше со протестите на Кале.
- абе ова да не е бишка.опашо не и го гледам

Еве министерке позанимавајте се со ова
Во меѓувреме ако изгорат неколку цркви и џамии, повикувајте на смирување на тензиите (y)
ИИИИИИИИИИИИИИ овие многу јаки се бе со песниве, пазете се ќе доаѓаат да ве колат, они ќе не убиваат ние ќе им седиме така заклучувам по песнава:pos::pos::pos:

ИИИИИИИИИИИИИИ овие многу јаки се бе со песниве, пазете се ќе доаѓаат да ве колат, они ќе не убиваат ние ќе им седиме така заклучувам по песнава:pos::pos::pos:
Многу креативно ме фасцинираа. :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom