Полуфинале: Србија - Хрватска [27.01.2012 - 20:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата Милојко
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога ни станаа Хрватите браќа? :rolleyes:

Се разбира дека за Србија ќе навивам.
Не ја терајте накај тоа со браќата ве молам притисок ми се крева. Секој едните поблиски си ги смета, баталете.

Кога ни станаа Хрватите браќа? :rolleyes:

Се разбира дека за Србија ќе навивам.

А зашто се разбира.. кажи пошто некои од нас не разбираат :гик:

Со цело срце за Србија! Се надевам на злато, иако и да се поминат Хрватска, Шпанците се многу јаки.

Зависи од резултатот на Македонија - Словенија.Се надевам ќе е Македонија, па после би навивал за Хрватска.Реално, се класа погоре, ама па ќе се голема мотивација од друга страна за нивниот противник.И од голманите ќе е многу битно како ќе се постават од почеток и психички кој ќе е појак тим.Мислам дека Србите ќе се со поголем притисок од почеток поради домашниот терен, ама судиите би требало да бидат компензација.
Во секој случај, ќе гледаме квалитетен ракомет.

За Хрватска....од секогаш хрватите,гаеле симпатии кон нас македонците....сетете се само за светското во Хрватска 2009.....па тогаш они ни беа најголема поддршка на трибините.

За браќата хрвати секако, ама ако тепа Словенија со нас ќе се тресеме тука сите за да тепа Србија.
имаше повеќе постови во овој стил, јас не им ја сфаќам поентата
шо имаат везе едните со другите?

Тежок неизвесен натпревар ќе биде овој каде што највеојатно ќе се одлучува во последните минути. Според квалитетот кој го поседуваат 2те репрезентации Хрватите се далеку пред Србите но од друга страна Србија е домаќин на ова првенство што до некаде и ги зголемува шансите. Јас ќе навивам за Хрватска бидејки 10 години ги следам на големите натпреварувања и отсекогаш ми се допаѓала нивната игра. Редно време е да го прекинат постот без златен медал кој мислам и трае веќе 7-8 години.

имаше повеќе постови во овој стил, јас не им ја сфаќам поентата
шо имаат везе едните со другите?
Комбинаторики за Олимпијада. Ако тепаме одиме во квалификации. Ако изгубиме, треба Србија да стане првак за да се отвори уште едно место за нас.

Ауф, огромен натпревар, и спортски и политички гледано.
Хрватска има страшен и искусен тим кој редовно се бори за медали на ракометниве првенства, но Србија се домаќини и самите имаат страшни поединци, пред се Станиќ и Илиќ.
Биче жустро, ќе навивам за нашите северни соседи.

Хрватска ги мразам тоа србите гнасен народ многу се

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom