Полуфинале: Србија - Хрватска [27.01.2012 - 20:15 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Кога ни станаа Хрватите браќа? :rolleyes:

Се разбира дека за Србија ќе навивам.
Не ја терајте накај тоа со браќата ве молам притисок ми се крева. Секој едните поблиски си ги смета, баталете.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.979
Поени од реакции
11.620
Со цело срце за Србија! Се надевам на злато, иако и да се поминат Хрватска, Шпанците се многу јаки.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Зависи од резултатот на Македонија - Словенија.Се надевам ќе е Македонија, па после би навивал за Хрватска.Реално, се класа погоре, ама па ќе се голема мотивација од друга страна за нивниот противник.И од голманите ќе е многу битно како ќе се постават од почеток и психички кој ќе е појак тим.Мислам дека Србите ќе се со поголем притисок од почеток поради домашниот терен, ама судиите би требало да бидат компензација.
Во секој случај, ќе гледаме квалитетен ракомет.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
За Хрватска....од секогаш хрватите,гаеле симпатии кон нас македонците....сетете се само за светското во Хрватска 2009.....па тогаш они ни беа најголема поддршка на трибините.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.827
Поени од реакции
4.532
За браќата хрвати секако, ама ако тепа Словенија со нас ќе се тресеме тука сите за да тепа Србија.
имаше повеќе постови во овој стил, јас не им ја сфаќам поентата
шо имаат везе едните со другите?

S

Stivie G

Гостин
Тежок неизвесен натпревар ќе биде овој каде што највеојатно ќе се одлучува во последните минути. Според квалитетот кој го поседуваат 2те репрезентации Хрватите се далеку пред Србите но од друга страна Србија е домаќин на ова првенство што до некаде и ги зголемува шансите. Јас ќе навивам за Хрватска бидејки 10 години ги следам на големите натпреварувања и отсекогаш ми се допаѓала нивната игра. Редно време е да го прекинат постот без златен медал кој мислам и трае веќе 7-8 години.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
имаше повеќе постови во овој стил, јас не им ја сфаќам поентата
шо имаат везе едните со другите?
Комбинаторики за Олимпијада. Ако тепаме одиме во квалификации. Ако изгубиме, треба Србија да стане првак за да се отвори уште едно место за нас.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ауф, огромен натпревар, и спортски и политички гледано.
Хрватска има страшен и искусен тим кој редовно се бори за медали на ракометниве првенства, но Србија се домаќини и самите имаат страшни поединци, пред се Станиќ и Илиќ.
Биче жустро, ќе навивам за нашите северни соседи.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Хрватска ги мразам тоа србите гнасен народ многу се

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop