Полуфинале: Србија - Хрватска [27.01.2012 - 20:15 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Уфффф:vozbud:
БИЧЕ РАТА КАЖУ СВИ:нинџ: ...
Мој фаворит на овој меч е Хрватска......
Реално гледано Хрватска има поквалитетен тим,поуигран,покажаа подобра игра(за око)....
Но како ќе се снајдат против одбраната на Србија,и голмаништето Станиќ ќе видиме...
Србите доколку го наметнат својот бавен стил на игра,имаат шанси.....
Прогнозирам тесен меч со малку голови.....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.232
Интересно.... :icon_mrgr:
Незнам за кој да навивам....
Срцето ми вика Хрватска, ама ако загубиме од Словенија ќе мора за Србија да навивам :icon_mrgr:
Искрено посакувам Хрватска да победи, ама тоа да бисде изразено со разлика од десетина гола :icon_mrgr:
А и реално Хрватска е појака. Србиве не ме импресионираат нешто многу, мада имаар добри индивидуалци.
Колку што е добар Станиќ, толку е и Алиловиќ :icon_mrgr:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Искрено,Хрватска е институција за ракомет за Србија..Хрватите се константно класа тим последнава деценија.. Али ништо не се знае,било кој може да победи ќе има притисок и од трибините,каша попара ќе биде.. а навивам повеќе за Хрватска, а и Србија да тепа биче ми свеједно!

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Се надевам дека после утакмицата ќе се пее оваа песна :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ова дефинитивно ќе биде поинтересно на трибини. Хрватска е за нијанска подобар противник, ама победникот ќе се открие уште во првото полувреме!

Ќе навивам за Србија нормално!

АЈМО АЈДЕ СВИ У НАПАД !

M

Mario Gómez

Гостин
За браќата хрвати секако, ама ако тепа Словенија со нас ќе се тресеме тука сите за да тепа Србија.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Хрватите се класа, Србите се домаќини. Ништо не се знае. Јас им давам блага предност на Хрватите затоа што имаат искуство во „жешки“ натпревари, а ги гледав прееска изјавите на ХРТ2 и можам да кажам дека имаат и ладни глави. Викаат дека веќе 10 години се во врвот, и овој пат се во полуфинале иако не се надевале, дека шансите се изедначени... Мислам дека притисокот е тотално врз Србите.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Кога ни станаа Хрватите браќа? :rolleyes:

Се разбира дека за Србија ќе навивам.

Статус
Затворена за нови мислења.