Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Се тргнува утре изутрина аво 05:00 часот а се враќа истиот ден во 22:30
Само не ми е јасно како ќе успеат од другиве градови !?
Барем поаѓањето да беше накај 10 часот ... толку глупа работа:tapp:

Ако поаѓањето е во 10, натпреварот ќе го слушаат во возот.

Како бре не можат да стигнат? 200 километри е цела Македонија да му се сневиди...

Во 10 саат тргање ако сакаш со владини мерцедеси да идат.

и 1000 евра плата да земам, муфте си е муфте. ти да не не ја земиш случајно. абе од вакви да си пукниш од мака
да не е забрането да изнесам мислење на форумов
Алоооо кај да покажам членска книшка за да ме извлечат ? :/
веќе се извлечени

Во 10 саат тргање ако сакаш со владини мерцедеси да идат.
Нема потреба ја не ни аплицирам на вакви глупости ако сакаш ќе ти обезбедам авионски билет , да не ми се лигавиш тука за еден билет :tapp:

Нема потреба ја не ни аплицирам на вакви глупости ако сакаш ќе ти обезбедам авионски билет , да не ми се лигавиш тука за еден билет :tapp:

Кој ти го даде на тебе превозот? Кој кажа да аплицираш?

Не ме дупете, не бистрете криви дрини да не сме се „тепале“ за карти. И у Швајцарија да давале гратиси ќе имало интерес...

Да бевте у Грцина „на“ што ќе видевте гратиси...

Се пријавив ја, и колоквиум стаив на ризик, ако иам среќа да ме извлечат, заеби колоквиум !!! :D

Баш ме интересира колку од вчерашните форумски експерти кои на големо ги критикуваа момците се пријавија за карти? Кад је гага и киселина е блага м?

Сигурно до сега локалните вмровски штабови ги предале списоците со имиња од "надежниот" вмровски подмладок кој сака да навива во белградска арена утре...Или во најмала рака, Пајо Паторот си користи прилика за собирање на ефтини и мизерни политички поени...(Слично на бесплатниот превоз за пензионерите...) -Знае тој каде таргетира... :)
-Мое мислење е ова само, поздрав до сите што ќе одат во Белград...И рачунајте дека ќе имате едно 10-12 саати клацкање со издрнканите возови од нашана железница, пошто одат со брзина на полжав...
Јас во Белград кога одам (а одам често) патувам со автобус од Фудекс агенцијата, кој не застанува по пат нигде и тргам од 00 00 на полноќ, а во 6 сабајле сум во Белград...Вози брзо тој автобус и не застанува...
Па сеа израчунајте со воз кога ќе стигнете...

Се пријавив, ама не очекувам да ме извлечат.
Ќе одат роднини, пријатели и поттрчковци на политичарите

Народе македонски. Место да се палиш на бесплатна карта и превоз до факинг Белград, бори се за повисока плата за да можеш сам да си ги купиш
линк

Овие на твитер се најјаки..мислиш само што не измислиле топла вода..:tapp:

Па не е само штосот у тоа дека ајде владата ќе ви даде бесплатен билет.....туку тоа е доживување,по воз ќе се запознаете со многу луѓе,ќе пеете песни цел пат,потоа така сплотени коа ќе се качите на трибини,па коа ќе видите развиорени знамиња....па тек коа ќе ги видите ракометарите на терен....е тоа е уживањето...а не да дозволувате другите да ви лепат етикети,дека сте сирачиња и дека чекате владата да ви даде билет.

Бар ти од останативе најмногу заслужуваш да си таму. Со среќа (y)
Фала на комплименти и подршка, ама тешко дека ќе удри гром во коприва :icon_mrgr:
Знаеш како идат тие работи, сите тие што и онака можат да си обезбедат да отидат во Белград како за инает ќе добијат, а другите ќе си навиваме на кајгана :icon_mrgr:

Сигурно до сега локалните вмровски штабови ги предале списоците со имиња од "надежниот" вмровски подмладок кој сака да навива во белградска арена утре...Или во најмала рака, Пајо Паторот си користи прилика за собирање на ефтини и мизерни политички поени...(Слично на бесплатниот превоз за пензионерите...) -Знае тој каде таргетира... :)
-Мое мислење е ова само, поздрав до сите што ќе одат во Белград...И рачунајте дека ќе имате едно 10-12 саати клацкање со издрнканите возови од нашана железница, пошто одат со брзина на полжав...
Јас во Белград кога одам (а одам често) патувам со автобус од Фудекс агенцијата, кој не застанува по пат нигде и тргам од 00 00 на полноќ, а во 6 сабајле сум во Белград...Вози брзо тој автобус и не застанува...
Па сеа израчунајте со воз кога ќе стигнете...

Јебига,едни делат карти другите апелираат "гоцевата раса" да не навива за ракометарите.. секој со свој памет колку има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom