Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

T

Torchyrus

Гостин
Алоооо кај да покажам членска книшка за да ме извлечат ? :/

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Се тргнува утре изутрина аво 05:00 часот а се враќа истиот ден во 22:30
Само не ми е јасно како ќе успеат од другиве градови !?
Барем поаѓањето да беше накај 10 часот ... толку глупа работа:tapp:

Ако поаѓањето е во 10, натпреварот ќе го слушаат во возот.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Како бре не можат да стигнат? 200 километри е цела Македонија да му се сневиди...

П

Паган-др

Гостин
Во 10 саат тргање ако сакаш со владини мерцедеси да идат.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
и 1000 евра плата да земам, муфте си е муфте. ти да не не ја земиш случајно. абе од вакви да си пукниш од мака
да не е забрането да изнесам мислење на форумов
Алоооо кај да покажам членска книшка за да ме извлечат ? :/
веќе се извлечени

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Во 10 саат тргање ако сакаш со владини мерцедеси да идат.
Нема потреба ја не ни аплицирам на вакви глупости ако сакаш ќе ти обезбедам авионски билет , да не ми се лигавиш тука за еден билет :tapp:

П

Паган-др

Гостин
Нема потреба ја не ни аплицирам на вакви глупости ако сакаш ќе ти обезбедам авионски билет , да не ми се лигавиш тука за еден билет :tapp:
Кој ти го даде на тебе превозот? Кој кажа да аплицираш?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не ме дупете, не бистрете криви дрини да не сме се „тепале“ за карти. И у Швајцарија да давале гратиси ќе имало интерес...

Да бевте у Грцина „на“ што ќе видевте гратиси...

Се пријавив ја, и колоквиум стаив на ризик, ако иам среќа да ме извлечат, заеби колоквиум !!! :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Баш ме интересира колку од вчерашните форумски експерти кои на големо ги критикуваа момците се пријавија за карти? Кад је гага и киселина е блага м?

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Сигурно до сега локалните вмровски штабови ги предале списоците со имиња од "надежниот" вмровски подмладок кој сака да навива во белградска арена утре...Или во најмала рака, Пајо Паторот си користи прилика за собирање на ефтини и мизерни политички поени...(Слично на бесплатниот превоз за пензионерите...) -Знае тој каде таргетира... :)
-Мое мислење е ова само, поздрав до сите што ќе одат во Белград...И рачунајте дека ќе имате едно 10-12 саати клацкање со издрнканите возови од нашана железница, пошто одат со брзина на полжав...
Јас во Белград кога одам (а одам често) патувам со автобус од Фудекс агенцијата, кој не застанува по пат нигде и тргам од 00 00 на полноќ, а во 6 сабајле сум во Белград...Вози брзо тој автобус и не застанува...
Па сеа израчунајте со воз кога ќе стигнете...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Се пријавив, ама не очекувам да ме извлечат.
Ќе одат роднини, пријатели и поттрчковци на политичарите

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Народе македонски. Место да се палиш на бесплатна карта и превоз до факинг Белград, бори се за повисока плата за да можеш сам да си ги купиш
линк
Овие на твитер се најјаки..мислиш само што не измислиле топла вода..:tapp:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Па не е само штосот у тоа дека ајде владата ќе ви даде бесплатен билет.....туку тоа е доживување,по воз ќе се запознаете со многу луѓе,ќе пеете песни цел пат,потоа така сплотени коа ќе се качите на трибини,па коа ќе видите развиорени знамиња....па тек коа ќе ги видите ракометарите на терен....е тоа е уживањето...а не да дозволувате другите да ви лепат етикети,дека сте сирачиња и дека чекате владата да ви даде билет.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Бар ти од останативе најмногу заслужуваш да си таму. Со среќа (y)
Фала на комплименти и подршка, ама тешко дека ќе удри гром во коприва :icon_mrgr:
Знаеш како идат тие работи, сите тие што и онака можат да си обезбедат да отидат во Белград како за инает ќе добијат, а другите ќе си навиваме на кајгана :icon_mrgr:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Сигурно до сега локалните вмровски штабови ги предале списоците со имиња од "надежниот" вмровски подмладок кој сака да навива во белградска арена утре...Или во најмала рака, Пајо Паторот си користи прилика за собирање на ефтини и мизерни политички поени...(Слично на бесплатниот превоз за пензионерите...) -Знае тој каде таргетира... :)
-Мое мислење е ова само, поздрав до сите што ќе одат во Белград...И рачунајте дека ќе имате едно 10-12 саати клацкање со издрнканите возови од нашана железница, пошто одат со брзина на полжав...
Јас во Белград кога одам (а одам често) патувам со автобус од Фудекс агенцијата, кој не застанува по пат нигде и тргам од 00 00 на полноќ, а во 6 сабајле сум во Белград...Вози брзо тој автобус и не застанува...
Па сеа израчунајте со воз кога ќе стигнете...
Јебига,едни делат карти другите апелираат "гоцевата раса" да не навива за ракометарите.. секој со свој памет колку има.

Kajgana Shop

На врв Bottom