Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Сакав да аплицирам ама кога видов дека од 5 тргнува возот од Скопје,се откажав,неможам никако да стигнам

Од најоддалеченото место во Македонија до Скопје ти е 2-3 саати пат со кола, зашто да не можеш да стигнеш? :)

Народе македонски. Место да се палиш на бесплатна карта и превоз до факинг Белград, бори се за повисока плата за да можеш сам да си ги купиш
линк

Kaко се врши селекција?Со партиска книшка или онака по лепота?

Владата на Република Македонија ја информира јавноста дека е обезбеден бесплатен железнички превоз и билети за 1000 македонски граѓани

Дечки си пишува бесплатен превоз и билети за 1000 граѓани. Значи превоз и билети за 1000 граѓани. Не си прајте Бајрам на умот дека превоз за сите, а билети за 1000.

Народе македонски. Место да се палиш на бесплатна карта и превоз до факинг Белград, бори се за повисока плата за да можеш сам да си ги купиш
линк
и 1000 евра плата да земам, муфте си е муфте. ти да не не ја земиш случајно. абе од вакви да си пукниш од мака

Има ли негде сеуште да се продаваат карти и да се организира превоз?

Има ли негде сеуште да се продаваат карти и да се организира превоз?

Превоз можеш да си платиш со воз, за карти еден другар ми кажа дека имало уште на билетара во Белград, пошто 20.000 е салата...

Се тргнува утре изутрина аво 05:00 часот а се враќа истиот ден во 22:30
Само не ми е јасно како ќе успеат од другиве градови !?
Барем поаѓањето да беше накај 10 часот ... толку глупа работа:tapp:

Се тргнува утре изутрина аво 05:00 часот а се враќа истиот ден во 22:30
Само не ми е јасно како ќе успеат од другиве градови !?
Барем поаѓањето да беше накај 10 часот ... толку глупа работа:tapp:
Ако тргнат од 10,нема да стигнат до 4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom