Цени на плин (LPG) на бензинските пумпи

• Креатор на темата Креатор на темата nekojtamu
  • Време на започнување Време на започнување
Кажете на која плинара/бензинска е најквалитетен плинот? Слушам многу го фалат плинот на Лукоил за разлика од Макпетрол. Исто, и Нас Гас бил доста ефтин, ама прашањето ми е колку е квалитетен во споредба со Лукоил?

Кажете на која плинара/бензинска е најквалитетен плинот? Слушам многу го фалат плинот на Лукоил за разлика од Макпетрол. Исто, и Нас Гас бил доста ефтин, ама прашањето ми е колку е квалитетен во споредба со Лукоил?

Мое искуство најквалитетен и точно полнење е Лукоил и Макпетрол, се друго ти е гола вода :) Во приватните не се знае ни колку ти точат ни што ти полнат.

Најквалитетен плин во Македонија не верувам дека има бидејќи контролите кај нас се поткупливи....Една сугестија за да колата ви поминува повеќе километри со плин полнет во Макпетрол,Железара,Лукоил итн......Наполнете ја колата полна со плин од место каде највеќе би ви одговарало да полните во иднина плин....Појдете каде сте го наместиле плинот и побарајте да ви ја наштелуваат колата.Штелувањето ќе биде на параметрите од плинара пример Железара и секогаш најдобри резултати ќе имате со плинот од таму...Поздрав од нешто што е испробано

Najdobar plin ima Makpetrol i se pominuva najmnogu kilometri.Od Lukoil imam stavano i sum pominuval pomalku kilometri vo odnos na plinot od Makpetrol

46 Лукоил
41 NasGas

Ваљда за некој месец ќе падни пак околу 33-4 денари :coffee:

od denes izgleda ima namaluvanje prege slucajno po iminav pored makoil tamu do vcera bese 44.50, od denes e 41.50, poleka ke pocnat pak da ja namaluvaat cenata sekoe zimo ja podigaat si znaat oni kako da karat paricka plus

Денес во лукоил и макпетрол плинот е симнат на 43 денари.

Денес во лукоил и макпетрол плинот е симнат на 43 денари.

Овој викенд падна на 37-38 денари :cool:.
Штета што натанкирав минатата недела по 41 денари.:mad:

Овој викенд падна на 37-38 денари :cool:.
Штета што натанкирав минатата недела по 41 денари.:mad:

Јас за 36.5 се јадам, сигурно е падната цената и во Насгас сега :sneaky:

Ima li nekoj ovde so raboti vo Makpetrol? Koga planiraat da postavat pumpa za metan vo Lisice?

Да не ги налутат Русите само , тек тогаш наебавме. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom