Македонски народни приказни

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе сега на МТВ или А1.? Јас лично пред некое време видов на вести на мтв дека се снимаат нови приказни и се тоа... После некое време нели А1 ја промовираше својата нова продукција 2009/2010 во која се вклучени и приказните и дека се од нивна продукција. Денеска пак мајка ми ми вика дека видела на Сител реклама оти и таму ќе даваат нови приказни.

П.С. Нели е нелогично МТВ на своите вести да информира за нешто што би се правело од друга телевизија и би се емитувало таму. Значи или двете телевизии на своја рака сами си прават засебно приказни или само А1 сама ќе ги прави.

јас првпат слушам дека на мтв и сител ке имало прикаски
колку шо знам наскоро почнуваат на А1

На Сител нема да има нови, туку ќе се даваат оние старите со Колозови, Ванчо, Гоце итн.

Македонски народни приказни ке има на Македонска телевизија и на А1 телевизија и двете телевизии во сопствени продукции ке снимаат како посебни проекти.Пред некој ден Шенка Колозова најави во Пирамида за отпочнувањето на снимање на истите на дел од нив таа е и автор.Во секој случај е за поздравување

Искрено се плашам дека новите македонски народни приказни нема да бидат успешни.
Ги гледав рекламите и многу се негативни, оној со пушка в раце, викаат, се дерат нешто, не е пријатно.

Некако новиве и нема да се толку интересни порано беа поинтересни и на поубави локации се снимаја
Го нема царо Ѓорѓи Колозов он беше надобар од сите па коај ќе седнеше во меана па едно гравче коај ќе сркнеше мацаше со лепчето да ти се пријаде

Еве на Сител кој епизоди ќе идат тие коај Колозов им раскажувас приказни
http://www.sitel.com.mk/?ItemID=61382718A03BF2488D2B5DDADD48FD9E

Тие на сител веќе Мтв ги има прикажувано и се поинтересни

Некако новиве и нема да се толку интересни порано беа поинтересни и на поубави локации се снимаја
Го нема царо Ѓорѓи Колозов он беше надобар од сите па коај ќе седнеше во меана па едно гравче коај ќе сркнеше мацаше со лепчето да ти се пријаде

Еве на Сител кој епизоди ќе идат тие коај Колозов им раскажувас приказни
http://www.sitel.com.mk/?ItemID=61382718A03BF2488D2B5DDADD48FD9E

Тие на сител веќе Мтв ги има прикажувано и се поинтересни
И мене ми правеа лиги:pos2:
Посебно коа ќе речат во кафеана ДАЈ ЕДНО РАКИИЧЕ.
И одма трчам да се напијам и јас една

Od toa sto go razbrav, na a1 ako voopsto se davaat prikaznite, celosno ke bidat so nova ekipa, a dodeka na mtv1 poveketo od ekipata ke bidat od postarata bransa, inaku i vo del od starite prikazni senka kolozova e scenarist na prikaznite a mile grozdanov e reziser, kako sto e sega toa slucajot i sepak ostavete prven da vidime kako ke bide, a posle kritikuvajte, eve eden link od snimanjeto vo mtv1

абе како вака дај нека даваат или на а1,или намтв а не на сите телевизии

Добро бе... лошо е кога нема, вака ем ќе има на две телевизии ем ќе можеме да видиме кои ќе бидат подобри, незнам што толку ве буни и оваа работа.

Добро бе... лошо е кога нема, вака ем ќе има на две телевизии ем ќе можеме да видиме кои ќе бидат подобри, незнам што толку ве буни и оваа работа.
на три ќе има телевизии а1,мтв,сител
и ако се поклапаат во исти термин :nesvest:ќе биде заникаде
сител сигурно ќе ги прикажува во термин кога и на а1 ќе има
На сител ќе бидат подобри,овие новиве многу ми се глупи некако ,а може бидејќи сум навикнат да ги гледам старите глумци

Добро е што ќе има нови..Како мал..(5.6.7) години,обавезно гледав..У случај да не ја глеам , баба ми ми ја прераскажуваше :).. И сеа пак кога и да ги фатам ги глеам,ептен ми се интересни...Се надевам дека и новите ќе бидат добри како старите..Сепак Колозов ќе фали и тоа мнооогу..Без него нема да е исто :smir:

како мал нон стоп ги глеав. браво за актерите што ќе глумат во овие народни приказни. сепак го прават иако хонорарите им се мали. уште едно големо БРАВО!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom