Новите автобуси потесни, но поискористени

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа ќе си фаќате тактички места до прозор. :) Јас секогаш седнувам кај што можам да отворам прозор и ако ми е жешко ептен малце ќе го отворам, така што мене ми дува, а на тие позади не им дува и сите среќни и задоволни. Инаку само еднаш до сега ми се има десено да ми биде ептен топло горе. Обично исклучуваат парното шоферите коа ќе биде пријатно. Најверојатно до шоферите е проблемот. Овие од 57-ца crew се добри. :pos:

Иначе просторно се многу лошо направени али мислам дека за тоа се виновни инжињерите од Кина, а и ,,ретро'' дизајнот. Искрено не гледам потреба од тоаа дупката до шоферот, освен од естетски поглед, друга примена нема. А мене искрено ме заболе за тоа како изгледа автобусот од надвор ако внатре се чуствувам ко риба во конзерва. Можеле многу подобро да ги испланираат.
Една мала исправка не се виновни инжинерите во Кина бидејки овие двокатните автобуси се конструирани во Македонија знам бидејки еден мој колега ги има конструирано .

6 % Пензионери
2 % Пензионерки :)

Какви се такви се...важно имаат клима.:D Барем не се оние како старите каде што ужасно смрди:sick:

Супер си беа старите автобуси, во новиве само климата вреди :)

Јас мислам дека на поновиве автобуси ништо не им фали,и сметам дека тие се најдобриот проект кои се реализирал во Македонија по нејзиното осамостојување.Патем се и многу корисни,поготово за пензионерите.:)

У Лондон ги направија како спејс шатли ( нов дизајн, удобност, квалитет) се прашувам шо нудат нашиве двокатни автобуси освен манијакални створења, мишка парти и хулиганите од зелената улица ( па и уште да ги качеле цените :facepalm: ).
Погледнете ги у Лондон, милина :)

london-autobus-novi_1.jpg

london-autobus-novi_6.jpg

london-autobus-novi_2.jpg

london-autobus-novi_3.jpg
london-autobus-novi_4.jpg
london-autobus-novi_5.jpg
london-autobus-novi_8.jpg
london-autobus-novi_7.jpg

Не разбираш некои работи..

На старите автобуси што ќе им прават? Ќути таму, затоа сме тука ние. Све што е старо, чкарт или што нема голем рок на траење ние ќе го земеме. Бидно е да има движење на парите сваќаш така се постигнуваат резултати..
--- надополнето: 28 октомври 2013 во 01:16 ---
Иначе за другото каде каде разлика има. Како човек можеш да седнеш и да се стоплиш во автобус. Ќе бидат покористени пошто се поудобни а и не дува од сите прозорци.

Посебно во зима можете да замислите што беше во старите автобуси. Доживување, малку снег, малку ветренце исто како да си на планина..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom