Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Да, ама не е „филм” да играш со воздушни бариери.. Подобро да се донесат некои „крнтии” кои би ја имале истата намена, па некоја грмушка, па слама, па некоја карпа.. Така е дефинитивно по „филм” :)

E да...по “филм“ е...ама професионалниот paintball се игра со боздушни бариери ... :) (Или грешам?)

Da, imam povrzanost, mnogu mi se sviga :) se sum se rasprashala kako e i sto e, druga povrzanost nemam. Znam deka raboti do 12 navecer.
a za da rezervirate idi na www.paintballkale.blog.com.mk
Ima telefon tamu ostaeno.
Btw Acid ti da ne si od kisela voda???

Moze Sabota vo 19h na kale, ni trebaat 14 luge za to ... koj e za neka se prijavi sega odma vednash, a ja ke se javami ke rezerviram!

Zbratko напиша:
Moze Sabota vo 19h na kale, ni trebaat 14 luge za to ... koj e za neka se prijavi sega odma vednash, a ja ke se javami ke rezerviram!

Е небива сабота ке треба преку ден евентуално...колку што разбрав ке имало концерт...може некој друг ден...!!

Moit zs da ne ... samo unapred da se dogovorime

Може да се оди,зашто да не.
Само не е фер,ние поголемите луѓе полесни мети ќе бидеме

и у ова да не напрајте некој кајгана туринир :pos:

BusHav напиша:

A ja da dojdam a (= i ja sakam da igram bre .. makar i toa sho modrici ke mi izlezi .. AKO me pogodite.. a za toa mislam NEMA SHANSA .. (= Godoni sakam da idam na paintball .. samo ne se pogodilo .. jebiga.. ZEMI ME SO TEBE ,.. PLEASE !

Sandra напиша:
A ja da dojdam a (= i ja sakam da igram bre .. makar i toa sho modrici ke mi izlezi .. AKO me pogodite.. a za toa mislam NEMA SHANSA .. (= Godoni sakam da idam na paintball .. samo ne se pogodilo .. jebiga.. ZEMI ME SO TEBE ,.. PLEASE !

Те земам бе,намјал проблем тоа,само ти имај желба и дојди во скопје:pishtoldz

BusHav напиша:

Kе ја скратиш косата и ке немаш гајле :kez:

Leeeeeeeeele sega ja vidov temava. Paintball odamna sakam da probam. A za cenata ic ne mi e gajle, bitno da e da se ispucame.

Do Bushav- Jebi ga treba poveke vreme vo lezecka polozba da pukame, posto ako staneme gotovo ke bide. :icon_lol:

Ajde ako ima nesto, da se dogovorime.:je:

Еј луѓе а можеме да бидеме и подвижни бариери. Па ние идеме напред другите се кријат позади нас :icon_lol: И кога ќе го земеме знамето тој со знамето(најмалиот во средина, ние поголемите околу него да неможат да го погодат :bip:
Иначе јас денес-утре може да идам па ако никој не бил до сега ќе ви кажам како било. Само бев да видам вчера како е и ми се свиѓа пушките што пукаат рафално

samo kolku da ve informiram ... vcera bev na kale i pleshef ...

EXTRA E ... od oprema imash , pancir, rakavici , shtitnik za vrat, kaciga, scafander i lenta za timovi ... normalno i pushki ..., cenata e 250 denari za 50 kurshumi ... e sa mozehs da gi potroshihs za 10 secundi ili da igrash so pamet i da trae igrata podolgo ... Filingot e Lud... zimi sve .l.. ne boliat topcinjata, ali ako te pogodat od blisku e togash imash modrica mala :)

mee me zdenaa u glaa ednash t.e. u oko , ali zato maskata me spasi i namshansi nisho da ti se desi :)

Koj e za turnirce da organizirame. Vredi ....!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom