Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
Сандра, ако изгинете сите само зепеј ја Me Against the Music, мислејќи на мене. и ќе ги решам сите. Таман до август, додека да дојдеш ќе набијам кондиција пола саат има да им ги извадам ѕрцките на противниците. :)

sandra, ja sam ke vi igram ako treba ... pak ke go srkate babushot :) a btw ana se izjasni so koj ke bide ... i treba nea da ja ostajme da si bira a poshto ste vie trojca, nie dvajca, TONCHIE ako sakash moze slobodno vo nash tim da se staish ni fali coek :)

Zbratko напиша:
sandra, ja sam ke vi igram ako treba ... pak ke go srkate babushot :) a btw ana se izjasni so koj ke bide ... i treba nea da ja ostajme da si bira a poshto ste vie trojca, nie dvajca, TONCHIE ako sakash moze slobodno vo nash tim da se staish ni fali coek :)

MOre bre ti samo za da si protif mene a (= ne ja dam ana u tvoj tim bre pa sho saka neka e .. ke bida ona so mene.. isto i bushav.. nema da odbie ona .. (= A Tonchie .. neka si kazhe u koj tim ke bida..

ragazza напиша:
So winners sum jas od stalno , nego I have ur back pa posle u have mine i taka ke gi reshime site :)

Src citaj ... ne se buni (ja kako winer..nema sho da kazam poishe) =))))):pos2: :pos2: :duel: :duel:

А има ограничено време за колку треба да ги потрошиш “куршумите“ ??

da ima ... 20 minutin (50 kurshumi) ... ali veruj mi za 1 minuta se trishat 50 kurshumi ... treba epten da shtedish za da pominehs 20 min so tie kurshumi :)

Zbratko напиша:
da ima ... 20 minutin (50 kurshumi) ... ali veruj mi za 1 minuta se trishat 50 kurshumi ... treba epten da shtedish za da pominehs 20 min so tie kurshumi :)

Epa zatoa ko coek ke znaes na koj da pukash tolku :D ja na primer znam mojve 50 kaj che odat..

У збратот бре :)
Ако играте после први можда и јас ќе ви се ставам....

Nesho slushnav deka bilo zabraneto za lica pod 18 godini. Pa ako moze da mi kazete dali me izlazale ili u pravo se ???

druze pojma nemam ... ne prashaf ... ali ne bi trebalo ... ali koj znae sho rpavilaimaat imash brojce na site kaj niv pa javi se prashaj.

BusHav напиша:
Може да се оди,зашто да не.
Само не е фер,ние поголемите луѓе полесни мети ќе бидеме

ти најде да се жалиш..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom