Tonchie
BATTERY +
Сандра, ако изгинете сите само зепеј ја Me Against the Music, мислејќи на мене. и ќе ги решам сите. Таман до август, додека да дојдеш ќе набијам кондиција пола саат има да им ги извадам ѕрцките на противниците. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zbratko напиша:sandra, ja sam ke vi igram ako treba ... pak ke go srkate babushota btw ana se izjasni so koj ke bide ... i treba nea da ja ostajme da si bira a poshto ste vie trojca, nie dvajca, TONCHIE ako sakash moze slobodno vo nash tim da se staish ni fali coek
![]()
Кажете ова стварно??*P|nK_G|rL* напиша:Epten mi se dopagja! No jas kako sto razbrav deka pod 18 godini nemozelo![]()
Mac)) напиша:Кажете ова стварно??
ragazza напиша:So winners sum jas od stalno , nego I have ur back pa posle u have mine i taka ke gi reshime site![]()
Zbratko напиша:da ima ... 20 minutin (50 kurshumi) ... ali veruj mi za 1 minuta se trishat 50 kurshumi ... treba epten da shtedish za da pominehs 20 min so tie kurshumi![]()
Sandra напиша:Epa zatoa ko coek ke znaes na koj da pukash tolkuja na primer znam mojve 50 kaj che odat..
BusHav напиша:Може да се оди,зашто да не.
Само не е фер,ние поголемите луѓе полесни мети ќе бидеме
Boomerang напиша:Nesho slushnav deka bilo zabraneto za lica pod 18 godini. Pa ako moze da mi kazete dali me izlazale ili u pravo se ???