Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
Zbratko напиша:
samo kolku da ve informiram ... vcera bev na kale i pleshef ...

EXTRA E ... od oprema imash , pancir, rakavici , shtitnik za vrat, kaciga, scafander i lenta za timovi ... normalno i pushki ..., cenata e 250 denari za 50 kurshumi ... e sa mozehs da gi potroshihs za 10 secundi ili da igrash so pamet i da trae igrata podolgo ... Filingot e Lud... zimi sve .l.. ne boliat topcinjata, ali ako te pogodat od blisku e togash imash modrica mala :)

mee me zdenaa u glaa ednash t.e. u oko , ali zato maskata me spasi i namshansi nisho da ti se desi :)

Koj e za turnirce da organizirame. Vredi ....!!!

Sakame sliki da vidime sho i kako (= i ne kaza koj izgubi .. ??? ti ili ? hahahahah .. I za koj ne boli .. za mene ili za tebe ?!?!?

Ja veke gotova sum .. ke idam pozadi Bushajo ! Ne idam na rizik ..

Sandra напиша:
Sakame sliki da vidime sho i kako (= i ne kaza koj izgubi .. ??? ti ili ? hahahahah .. I za koj ne boli .. za mene ili za tebe ?!?!?

Ja veke gotova sum .. ke idam pozadi Bushajo ! Ne idam na rizik ..

Еееееее,супер,ме најдоа мене голем чоек,јас да го кркам,сите да се спасат.Ќе видиме за тоа:pishtoldz

BusHav напиша:
Еееееее,супер,ме најдоа мене голем чоек,јас да го кркам,сите да се спасат.Ќе видиме за тоа:pishtoldz

Ne rekof deka si golem bre.. jas sum malecka .. I plus Zbrat neke da igra u moj tim.. ochigledno misli deka ne mi odi.. jes da slushnaf pushkata 4kg beshe ke mi treba pomoz da ja nosam .. ke go siluvam ke go sredam ke gubi toj breee .. Ti samo bidisi toa sho si bushav.. :D ke gi sredime nie

Ма Збрат не знае што пропушта,јас уште одма го видов потенцијалот за Пејнтбол во тебе.
Една порака до противниците-Пазете се,че ве скиниме

BusHav напиша:
Ма Збрат не знае што пропушта,јас уште одма го видов потенцијалот за Пејнтбол во тебе.
Една порака до противниците-Пазете се,че ве скиниме

Znachi avgust prajme turnir .. ((((((((= ke se zalat posle site deka ne bea so nas u tim .. hahaha teshko nif .. :D

Abe da e zakon , zakon E ama vikaat deka koa ke te zaperdashi toa Paintball-ot ke ti e*e mamata.Modrici iskacale :lud:

Sandra напиша:
Znachi avgust prajme turnir .. ((((((((= ke se zalat posle site deka ne bea so nas u tim .. hahaha teshko nif .. :D
Jas hrabro ke igram protiv vas :))))))) I ke go primite maski:P

ragazza напиша:
Jas hrabro ke igram protiv vas :))))))) I ke go primite maski:P

AHAIahAIAh .. ti mor so zbrat ke odish u tim ? E nemozi taka.. ti so nas ke igrash .. bashka ti visoka .. ke gledash nad mene .. bushaf ke gi zema site topki za mene .. a ja megju noze nekad ke gajgam luge :D

ke go srkate babushot be siteeee!!!

Inace da iskacaat modrici ... ali ne e neshto shto boli i ke ti e*e mater. Kao ko ke se cuknesh od masa.

Ako vi tekinja na pishtoline so plastivnite topcinja i ko ke te pogodi na golo ... od prilika taka boli od blisku... a preku oblkea ne boli nisho.

Bush i Sandra ... Bushav ke go srkash (ali ednash te pogodat iskacash od igra) a sandra ima rafalno da ja pucam.

Ana biraj so koj ke bidesh u tim. so winners ili losers :)

So winners sum jas od stalno , nego I have ur back pa posle u have mine i taka ke gi reshime site :)

Epten mi se dopagja! No jas kako sto razbrav deka pod 18 godini nemozelo :(

Ауууу ПејнтБОЛЛЛЛЛ....
А бре шо е ова расизмус?!
никој не ме вика у екипа....
ја тенок подвижен, башка у војска се утепаф од трчање тактичка обука, теоретски само еден админ од форумов е поспремен од мене за оваа игра... :)))))
невермајнд, дајте терминче.... и пратете некоја смс накај мене бре, у село неам нет сеа!!!
Возвраќам со придонес каков што Двејн Вејд дава за Мајами Хит.
Да не кажам праам сфе :)

Tonchie напиша:
Ауууу ПејнтБОЛЛЛЛЛ....
А бре шо е ова расизмус?!
никој не ме вика у екипа....
ја тенок подвижен, башка у војска се утепаф од трчање тактичка обука, теоретски само еден админ од форумов е поспремен од мене за оваа игра... :)))))
невермајнд, дајте терминче.... и пратете некоја смс накај мене бре, у село неам нет сеа!!!
Возвраќам со придонес каков што Двејн Вејд дава за Мајами Хит.
Да не кажам праам сфе :)

Јас со Тончи сум во екипа,да си знаете,со време си кажувам хахаха

Zbratko напиша:
ke go srkate babushot be siteeee!!!

Inace da iskacaat modrici ... ali ne e neshto shto boli i ke ti e*e mater. Kao ko ke se cuknesh od masa.

Ako vi tekinja na pishtoline so plastivnite topcinja i ko ke te pogodi na golo ... od prilika taka boli od blisku... a preku oblkea ne boli nisho.

Bush i Sandra ... Bushav ke go srkash (ali ednash te pogodat iskacash od igra) a sandra ima rafalno da ja pucam.

Ana biraj so koj ke bidesh u tim. so winners ili losers :)

Src mavaj kolku sho sakash po mene .. se znajt posle koj ke mi prajt masaza .. koj ke mi nosi vodi.. koj ke me mazi gali gushka .. ova ona (= .. ako si dobar mozi i ke te ostam da me trijesh u vtush .. (= off topik beshe ova ..

Inache winners ke bidime jas ana i bushav.. ne probvaj ti da mi zemish partneri od tim we .. (= SITE PROTIV ZBRAAAAAAAAAAAAAT da vidime koj tim ke pobedi..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom